Sistemele de degazare folosesc la emanarea gazelor din instalatii. Sisteme de degazare functioneaza pe un principiu destul de simplu: o cantitate de apa din sistem este dislocata, degazata in aparat sub vid, iar apa fara gaz este reintrodusa in sistem. Aceste aparate detin si robineti de control automati care au bila si garanteaza un flux constant indiferent de raportul de presiuni din sistem.degazare

Mai exista si sisteme de degazare cu vacuum. Acestea se bazeaza pe diferenta de presiuni in conformitate cu  princpiul vacusplit. Cand se creaza procesul de pulverizare a apei in vasul special vacuum se despart gazele de apa.

 

Apa este degazata in cicluri, un ciclu avand trei etape:

 

  1. Faza de repaos – Pompa este orpita iar tubul de vidare este umplut cu apa la aceeasi presiunea cu cea din sistem .
  2. Degazarea – Poma va fi pornita in asa fel incat apa va scadea, iar tubul de vidare va fi imediat sub vid. Fluxul de apa partial este dispersat cu o intensitate mica in vid si gazele dizolvate sunt eliberate pe suprafata mare de contact.
  3. Eliminarea gazulul – Pompa trebuie sa fie oprita, nivelul apei incepe astfel sa creasca. Apa va continua sa pulverizeze pana cand tubul de vid este complet plin si toate gazele libere au fost eliminate printr-un aerisitor automat.

 

Necesitatea unui sistem de degazare este de a filtra apa si gazele separat. Conteaza foarte mult si felul in care acestea sunt cumparate, de aceea este mult mai bine ca produsele folosite in instalatii sa fie cumparate doar in magazine care ofera produse de calitate. In acest fel nu se risca folosirea unor materiale uzate moral care sa nu dea un randament bun. Produsele vandute pe www.topinstall.ro sunt produse importate din tari precum Austria, Germania si alte puteri ale lumii cel putin pe plan al ingineriei. Astfel, produsele acestea se bucura a fi facute de mainile care au o reputatie in intreaga lume pentru munca bine facuta.

 

Astfel, cumparand produse de calitate nu trebuie sa va faceti griji ca instaltia va ceda odata ce va fi pusa la incercare. Mai mult decat atat, in timp banii vor fi economisiti, chiar daca instalatia va costa mai mult cu piese de calitate, deoarece in timp acestea isi fac treaba si raman cele mai bune de pe paita, in timp ce altele ar fi putut deja sa fie stricate.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *