Toata lumea stie ca munca de cercetare este deosebit de importanta in toate industriile. Incepand de la industria alimentara pana la cea a constructiilor, la inceput se fac numeroase teste pe viitorul produs. Acestea au loc in laborator, sub atenta supraveghere a personalului specializat si intr-un mediu cu desavarsire steril.

Mai mult, testele au nevoie si de aparatura speciala, dar si de diverse echipamente care se gasesc doar la distribuitorii autorizati. Unul dintre acestia este si Precisa, a carui oferta o prezentam in cele ce urmeaza.

Analizor de lapte Farm Eco si alte produse

Preocuparea pentru un stil de viata sanatos include nu doar miscare, ci si o alimentatie cat mai buna. Astfel, inainte ca aceasta sa ajunga in magazine, este nevoie sa treaca prin mai multe tipuri de teste. Asadar, afla si din acest articol de ce este necesara testarea in prealabil a mai multor tipuri de alimente, dar nu numai.

De exemplu, in ofertele de la Precisa se regasesc, printre multe altele, si un analizor lapte Farm Eco. Acesta analizeaza o serie de parametri ai laptelui de vaca si oaie, de tip UHT. Printre acestea se numara grasimea si densitatea laptelui, proteinele si lactoza continuta.

Pe site-ul precisa.ro se pot afla mai multe detalii despre acest analizor, greutate sau dimensiuni. De asemenea, se poate cere o cotatie rapida de pret pentru clientii interesati sau adauga la cererea de oferta.

Beneficiile achizitiei unui analizor de lapte Farm Eco

Industria alimentara are la baza si testarea diverselor tipuri de alimente in laborator, inainte ca acestea sa isi faca aparitia pe piata de consum. Iar achizitionarea de echipamente adecvate este ceea ce trebuie facut in primul rand. Deoarece multe persoane sunt intolerante la produsele care contin lapte, analiza acestuia este foarte necesara. Un analizor de lapte Farm Eco de tip Lactoscan ofera informatii pretioase in doar 50 de secunde. Este un test care se face rapid, automatizat si ale carui rezultate se vor regasi pe eticheta produsului.

Mai mult chiar, pentru usurinta testelor, acest set Farm Eco contine pe langa analizorul propriu-zis si doua eprubete proba din plastic, un cablu, un detergent de curatare si un manual de operare. Acesta din urma e disponibil in romana, dar si in engleza.

Cu ajutorul acestui analizor parametrii de calitate se vad in timp real.

Categorii de produse disponibile la Precisa

Clientii vechi, dar si cei noi pot conta pe calitatea produselor de la Precisa, deoarece acestea provin direct de la producatori. In bara de cautare ei pot comanda din toate categoriile listate aici. Mai precis, de la aparatura de laborator si consumabile pana la kituri, teste rapide si instrumentar sau sticlarie.

Nu lipsesc materialele didactice pentru scoli, licee sau universitati, de tipul truselor de anatomie, chimie sau fizica. Reactivi sau teste pentru materialele de constructii tot de aici pot fi comandate.

Persoanele interesate de comenzi, dar si alte detalii, pot lua legatura cu Precisa cu ajutorul formularului de contact de pe pagina oficiala precisa.ro.

Contact: office@precisa.ro

 

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *