imperfectiuni-vedete

Noi, ca si specie capabila de inteligenta, ajungem sa judecam si sa criticam oamenii din jurul nostru- aproape in mod obscen- dar cu toate acestea, avem tendinta de a venera celebritatile, asa ca ajungem sa spunem ca acesti oameni sunt perfecti. Iar, in timp ce definitia perfectiunii ar putea sa fie subiectiva, de foarte multe ori avem tendinta de a fi orbiti de lumina reflectoarelor asa ca ne axam privirea pe cele mai frumoase aspecte ale vedetelor. Pentru noi, perfectiunea lor este absoluta si fara compromisuri; uitam, aproape tot timpul, ca si ei sunt oameni si sunt la fel de vulnerabili la imprefectiunile fizice ca si alti membri ai speciei. Cu toate acestea, daca simti vreodata ca nu esti multumit de aspectul tau fizic, incearca sa iti amintesti ca si vedetele au mici imperfectiuni fizice.

Defecte fizice celebritati

Tina Fey- cicatrice pe fata. Starul 30 Rock, actrita si scriitoarea Tina Fey are o cicatrice pe obrazul stang- rezultat al unui atac oribil pe cand aceasta avea numai 5 ani, atunci cand se juca in fata casei sale iar un strain s-a apropiat si a taiat-o pe fata. Cu toate acestea, Tina a trecut cu greu peste aceasta experienta dar si peste consecintele acesteia, afectand-o destul de tare. Ei bine, actrita a fost complexata de acest lucru pana cand a fost nevoita sa apara in fata camerelor. Chiar si astazi, actrita este constienta de cicatricea care o are, asa ca, de obicei, este filmata din partea dreapta.

Megan Fox- degete urate. Majoritatea revistelor de frumusete sustin cu tarie ca Megan Fox este dovada vie a frumusetii feminine din ziua de azi, si chiar asa si este: femeie bruneta cu ochi albastri care atrage atentia intregii lumi. Considerata a fi una din cele mai perfecte femei din lume, Megan Fox sufera de o boala numita brachydactyly, care face ca degetele ei sa fie scurte si deformate, cu unghii aplatizate puternic.

Gerard Butler- dimensiune inegala a urechilor. Una din urechile actorului Gerard Butler este mai mare decat cealalta, fiind rezultatul unei interventii chirurgicale care a suferit-o in momentul in care acesta era copil. Nici actorul insusi nu era constient de aspectul urechilor sale pana cand nu s-a ras in cap pentru filmarea unui film. De asemenea, acesta mai sufera de o boala numita tinnitus la urechea dreapta, aceasta fiind o boala care poate face ca actorul sa ramana fara auz.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *