Moneda LTC sau Litecoin este o criptomoneda descentralizata similara cu Bitcoin, dar bineinteles cu anumite diferente tehnice. A fost lansata in anul 2011 de catre un fost inginer ce a lucrat la Google, ca o alternativa rapida si usoara la Bitcoin.  

 

La fel ca Bitcoin, Litecoin a fost conceputa pentru a fi utilizata ca mijloc de plata digital, o forma de bani digitali care poate fi transferata fara implicarea unei banci sau a unei institutii financiare traditionale. 

 

De ce sa investesti in LTC? 

  • Este usor de transferat 
  • Taxele sunt unele reduse 
  • O alternativa a unei monede traditionale

Cum sa cumperi LTC in trei pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

 

Intai de toate este important sa alegi platforma potrivita pentru tranzactionare. Exista multe optiuni pe piata, fiecare cu beneficiile sale. Una dintre cele mai cunoscute platforme este eToro. Aceasta are un numar de peste 25 de milioane de investitori si peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global. Vei gasi de asemenea si 3000 de companii in a caror actiuni vei putea sa investesti. 

 

 

Este simplu sa cumperi Litecoin, iata cum! 

  1. Creezi un cont

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola.

2.Faci o depunere 

Alegi suma dorita de tine, procesul este unul simplu dupa ce iti creezi un cont. In cont vei gasi toate optiunile disponibile.

3.Poti cumpara Litecoin simplu si usor, in doar cateva click-uri!  

 

 

Exista avantaje daca alegi eToro? 

 

Desigur! O astfel de platforma are anumite avantaje pe care trebuie sa le ai in vedere. Trebuie sa stii intai de toate ca nu exista taxe ascunse. Tu ai parte de un comision zero atunci cand vine vorba de tranzactii. 

 

Daca apar anumite indoieli in tot acest proces, ei bine afla ca poti testa aceasta platforma. Iti creezi un cont demonstativ si te poti juca ori de cate ori doresti pe acesta. Poti sa vezi piata cu datele ei reale, fara sa faci parte propriu zis din ea. Totodata din cadrul platformei eToro poti invata mai multe despre actiuni si despre tranzactii. Te transformi pas cu pas intr-un investitor. Te poti inscrie in Academia eToro, acolo unde vei putea sa initiezi sau chiar sa inveti despre aceasta platoforma. Daca esti interesat sa afli mai multe, atunci inscrie-te in cadrul acestei platforme si afla mai multe. Accesul este gratuit, iar tu poti primi un cont demo gratuit cu un sold virtual de 100.000 USD pentru a-ti putea testa abilitatile si strategiile.

In loc de final

 

Este recomandat sa te documentezi inainte de a investi in orice fel de criptomoneda. Este spre binele tau sa faci acest lucru pentru a stii exact daca merita sau nu. Informatii oficiale poti gasi si pe site-ul orificial al platformei eToro. Acceseaza, citeste informatii mai pe larg despre aceste tranzactii si investeste. Nu lasa pe maine ce poti investi azi, sau cum spune un vechi proverb, adaptat desigur la contemporan. Vei vedea in timp avantajele, asa ca nu ezita in a face astfel de tranzactii. 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *