toc ochelari

In timpurile actuale, se pare ca multe modele de tocuri pentru ochelari au devenit prea mari pentru a fi purtate in geanta. Iata de ce vrem sa va prezentam un mod simplu de a confectiona un toc de ochelari compact, functional si frumos. Ne grabim sa-ti aratam cum se face.

Ai nevoie de: o bucata de material subtire de 30cm x 30cm, hartie, foarfeci, creta (sau marker invizibil), ac si ata.

1. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa trasezi conturul tiparului de mai jos pe o bucata de hartie. Masura depinde fireste de marimea ochelarilor. O data ce v-ati decis asupra marimii, taiati hartia in jurul conturului, folosind foarfeca.

contur

2. Plasati tiparul pe bucata de panza, si desenati conturul cu creta sau markerul.

model

contur

3. Acum scoateti cu grija tiparul din material. Verificati daca este marimea corecta si faceti ajustari cu foarfeca daca este cazul.

material

4. Acum va trebuie o bucata de material de 1 cm latime si lung de circa 35 cm. Puteti folosi acelasi material pe care l-ati utilizat pentru model sau o alta bucata de alta culoare, nu conteaza.

fasie5. Puneti capatul benzii de material la centrul modelului si coaseti in doua puncte, folosind o cusatura in cruce, ca in imaginea de mai jos.

cusatura

6. Si este gata! Daca e prea lunga banda de material, scurtati-o la un capat. Tocul de ochelari este gata opentru a fi utilizat!

toc

toc ochelari

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *