1_mai_la_mare1_mai_la_mare

Minivacanta de 1 Mai se apropie cu pasi repezi si noi inca nu ne-am gandit ce sa facem, incat incercam sa ne bazam pe ofertele de ultimul moment si pe ideile prietenilor nostri. Ce facem atunci cand nu mai avem pe cine sa ne bazam datorita miturilor in care cred acestia? Ne vom putea strica buna dispozitie?

Mituri cu privire la minivacanta de 1 Mai

  • Se spune ca niciodata nu trebuie sa ne bazam pe ofertele last-minute, deoarece niciodata nu vom avea parte de locuri tibere, incat toate au fost rezervate cel putin cu o luna inainte;
  • vremea poate fi foarte calda, incat nu e nevoie sa luam mai multe schimburi de haine. Probabil ca nimeni nu ar crede asa ceva, mai ales cu schimbarile de temperatura din ultimele zile, incat daca optezi pentru cateva zile la mare, ai grija sa pui in bagajul tau si un hanorac mai gros sau o geaca;
  • mersul cu masina este mai interesant decat cu trenul. Poate ca masina ofera mai multe facilitati, dar mersul cu trenul asigura mai multa distractie si mai mult timp petrecut cu prietenii. Trenul iti ofera posibilitati inedite de a te bucura de frumusetile naturii.
  • cazarea este mult mai scumpa. Desigur ca nimeni nu a dezmintit acest mit, incat abia se deschide sezonul estival, iar managerii hotelurilor incearca sa isi asigure un numar de clienti care sa le asigure functionalitatea serviciilor. Dar tu, poti opta oricand pentru o pensiune mai ieftina, pentru o cazare la o cunostinta sau pentru o cazare instant. Desigur ca ar mai fi si varianta dormitului in cort sau in saci de noapte.
  • bursa unui student iti ajunge pentru minivacanta de 1 Mai, asta daca luam in considerare o valoare de peste 500 lei a bursei, dar cu totii stim ca bursele studentilor romani sunt departe de acest mit, incat intotdeauna vom apela si la sponsorizarea parintilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *