picturi pe numere si materiale de pictura pensule culori pictorul fericit

Oficial suntem în sezon de iarnă și este motiv de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii se bucură de cadourile pe care le vor primi, de ninsorile abundente, de oameni de zăpadă pe care îi vor face, iar cei mari se bucură de mai multă relaxare și odihnă.

Chiar dacă multe dintre activități le facem în locuință pentru că gerul de afară nu ne mai permite să stăm prea mult în aer liber, putem face din această perioadă una magică. Ne bucurăm de mai mult timp petrecut alături de familie, de cei dragi.

Ne putem de asemenea să ne relaxăm mai mult, să vizionăm filmul sau emisiunea noastră preferată și să găsim noi activități interactive.

În această perioadă magazinul online Pictorul Fericit ne poate fi un aliat de încredere. Vine cu idei care să ne inspire pentru diferite activități pentru toate vârstele. Să vedem despre ce este vorba în rândurile care urmează.

Cu ce produse ne delectează Pictorul Fericit în această perioadă

Pentru început trebuie să știi că acest brand, după cum îi spune și numele vine cu o gamă largă destinată artei. Toate produsele sunt alese cu o atenție deosebită, sunt calitative și au prețuri excelente.

Este perioada ideală în care putem încerca activități noi împreună cu familia. Ai aici mai multe detalii pe care te va interesa să le descoperi.

  • Picturi pe numere: este un concept de care tot mai multe persoane s-au îndrăgostit. A picta pe numere este un proiect DIY ce ne invită la o relaxare totală, unde ne putem delecta cu terapia culorilor. Pictorul Fericit are o gamă foarte variată de picturi pe numere din diferite teme interesante: pentru el/ea, natură, animale, orașe, peisaje de iarnă, celebre, pentru copii, religioase și multe altele. Au diferite grade de dificultate însă a picta pe numere este destul de simplu. În pagina cu același nume poți descoperi toate aceste detalii.
  • Puzzle-uri din lemn: acestea sunt pentru adulți și au tematici diferite. Partea interesantă este că astfel de puzzle-uri pot deveni și ele obiecte de decor după ce au fost finalizate. Poate fi turnat un strat de rășină epoxidică ca mai apoi să fie expuse oriunde. Sunt inedite prin forma, culorile și tema lor.
  • Educațional: în această categorie părinții pot alege pentru cei mici activități educaționale care de care mai interesante. Seturi de pictură pentru față, plastilină, creioane și carioci netoxice, seturi de colorat, lipit și decupat, blocuri pentru pictură și multe altele.
  • Șevalete, culori, pânze, materiale de pictură: pentru cei experimentați în artă Pictorul Fericit vine și cu categorii de produse speciale în acest sens. Iubitorii de artă pot alege de aici tot ce au nevoie pentru a pune pe pânză gânduri, emoții și povești ce nu pot fi spuse în cuvinte însă pot fi pictate sau desenate.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care le poți achiziționa de aici. Gama este mult mai vastă și o poți descoperi accesând site-ul oficial. Pictorul Fericit este totodată și un magazin inedit pentru a alege cadouri pentru cei dragi în această perioadă.

Date de contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *