petrecere copilpetrecere copil

Elementul in care copiii se simt fericiti este dat de spatiul de joaca in care acestia isi creeaza noi prietenii, in care se bucura de aerul de afara si in care invata cum sa socializeze cu cei de varsta sa, incat o iesire de cel putin o ora in parcul de joaca il va face pe cel mic sa isi ia doza de energie pentru intreaga zi.

Cu siguranta ca odata cu inaintarea in varsta acesta isi va dori sa cheme cei mai multi dintre prietenii lui in casa la joaca sau intr-un spatiu amenajat special pentru copii din marile centre comerciale. De cele mai multe ori aceste spatii necesita supravegherea adultilor si o atenta politica de entertainment.

O zi speciala pentru copilul tau

Te-ai gandit cum ar fi sa creezi o zi speciala pentru copilul tau in care acesta sa fie in cea mai buna companie a prietenilor, incat sa fie fericit si indeplinit, iar tu ca parinte sa stii ca ai ajutat la acest sentiment de bine? Incearca sa gatesti cateva prajituri in casa pentru copilul tau si prietenii sai, incat acestia cat sunt mici sunt foarte usor de multumit si nu necesita o prea mare investitie.

Sau, in cazul in care nu doresti sa umpli intreaga casa de zumzetele celor mici, opteaza pentru un spatiu de animatie copii unde vei gasi de la buline, bule, baloane, confetti, prajituri si jocuri distractive pentru intreaga gasca, incat activitatile scurte si dulci pentru aceasta varsta sunt mai simple decat am crede noi. Ganditi-va la o intreaga caseta de gogosi, care pot forma un turn in forma de piramida, peste care s-au presarat bomboane si confetti. In momentul servirii, daca doriti sa mai indulciti momentul, incercati sa umpleti golul din interiorul turnului cu o cupa de inghetata si in felul acesta toata lumea va avea de castigat.

Un singur cuvant mai farmeca petrecerile copiilor: baloanele! Nu uitati nici de jocurile cu baloane, in care personajul intregului eveniment va fi cel care va capta intreaga atentie a copiilor si din acest punct de vedere ziua se va finaliza cu si mai multa distractie, inramata in cele mai frumoase amintiri. Ca si parinte ursitoare botez e foarte important, poti lua parte la aceste zile, dar nu prin implicarea ta activa, pentru ca astfel vei avea si mai multa dependenta fata de copilul tau si el fata de tine. Vei putea fi fotograful intregii gasti, incat sa surprinzi cele mai  sincere zambete si cele mai stralucitoare priviri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *