India fascinantaIndia fascinanta

Daca te-ai hotarat sa faci o calatorie mai scurta sau mai indelungata in India, cu siguranta ai ce vizita si ce experiente trai daca vei sti exact cum sa-ti planifici din timp calatoria si sa pui totul in ordine. India este o tara fascinanta si nu ar trebui sa te opresti de la a vizita doar ceea ce ai auzit si ce stii ca este de vazut in India. Sunt mult mai multe oportunitati si destinatii de vizitat acolo, odata ce vei ajunge, dar acum depinde de bugetul si de timpul tau, ca restul se rezolva.

Mai mult ca sigur vei avea nevoie mai intai de o viza de turist pentru a ajunge acolo fara probleme, de bani schimbati in valuta nationala si de tot felul de documente necesare si carduri de credit internationale cu caresa te descurci odata ajuns acolo. Calatoritul prin India este pe cat de riscant, pe atat de fascinant si mijloaele de transport in comun acolo sunt autobuzele si renumitele trenuri, care in unele zone sunt inghesuite pana la epuizare.

In rest, tot ce se poate si tot ce iti doresti poti intalni in aceasta tara minunata si bogat culturala. Plajele Indiei sunt de asemenea de neratat. Goa este posibil sa fie cea mai faimoasa plaja pentru scena sa muzicala si pentru distractia care se poate intalni aici, insa mai exista de asemenea inca vreo 36 de plaje minunate. De la petrecerile din Anjuna si pana la statiunile relaxante cum ar fi plaja Baja, exista cate ceva pentru fiecare.

Din punct de vedere istoric, unul dintre cele mai interesante aspecte la Goa este faptul ca a fost colonizat de portughezi si nu de britanici. Influenta acestora se poate vedea cu ochiul liber in unul dintre cele mai frumoase biserici catolici ale statului, incluzand Basilica Pruncului Iisus,care contine ramasitele ale Sfantului Francis Xavier.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *