statul Alaskastatul Alaska

Daca vrei sa incerci ceva nou si nu stii unde sa te muti pentru a mai schimba peisajul, ai putea sa incerci mereu alternativa Alaska, un stat din America de Nord. Anchorage este un oras din Alaska ce poate sa se potriveasca cu dorintele tale legate de a sta intr-un oras mai marisor, altul decat cel in care poate ca locuiesti deja.

Anchorage dispune de un aeroport substantial de mare care gazduieste puncte centrale pentru Fed-Ex si UPS la fel, un centru al orasului foarte infloritor care creste inca de la dondarea sa si continua sa se dezvolte legat de caile de acces, de mallurile sale, de echipa sa profesionala de hockey, Hotelul Captain Cook, multe alte actractii incredibile, Iditarod, trei Wal-Marts si lista poate continua inca bine.

Cu toate ca orasul poseda doar 250.000 de locuitori sau ceva de genul, Anchorage este un spatiu plin de lume care pana si in iarna moarta este plin de trafic si de alei pietonale cu localnici si turisti. Anchorage este unul dintre cele mai in crestere orase din Statele Unite (daca scoti la numar New Yorkul si Los Angelesul) pentru populatia intregului stat iar statul Alaska chiar ia in considerare mutarea capitalei sale din Juneau pana la nordul Anchorage, la Matsu Valley.

Pentru cei dintre voi care iubiti viata de oras insa la scala mai mica, exista mereu orasul Fairbanks in nord cu temperaturile sale inghetate pe timp de iarna si dulcile temperaturi ridicate pe timp de vara, insa daca nu esti chiar sigur in egatura cu schimbarile de temperatura, exista mereu o alternativa in statul capitala, Juneau. Cu toate ca este posibil sa-ti placa Fairbanks, vei gasi de cuviinta ca mancarea de aici este putin ciudata. Unele feluri de mancare sunt relativ scumpe, in timp ce altele sunt prea ieftine. De veme ce esti in cadrul unui buget mai strans, va trebui sa-ti schimbi obiceurile de a lua masa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *