casuta camping

In ultimii ani au inceput sa se redefineasca conceptele de traveling si cazare. Romanii au devenit mari consumatori de nou in acest domeniu, astfel ca se sustine foarte bine nisa celor care aduc un suflu nou clasicelor maniere de calatorie si nu numai. Spre exemplu, la capitolul cazare se remarca kub-ul, o casuta de cazare diferita de tot ce vazusem pana la un moment dat.

Ce este un kub

Definitia sa concreta se refera la o casuta camping de inchiriat. Realizate din lemn ca material de baza, acestea sunt ideale pentru confortul dorit, indiferent de sezon. Pot sa aiba intre 32 si 70 de metri patrati si sunt dotate cu toate cele necesare unui camin complex. Asta inseamna ca practic ajungi sa inchiriezi o garsoniera sa spunem. Vei gasi electrocasnice, mobilier si toate dotarile aferente.

Principiul de inchiriere este similar cu alte locatii, pe baza de rezervare, cu pret platit per noapte. Marea diferenta insa este ca te vei afla in inima naturii si ceva mai departe de agitatia specifica mediului urban, ca te vei putea relaxa in adevaratul sens al cuvantului si ca te vei simti mai bine ca niciodata.

Avantajele unui kub

De la amplasare si pana la partea de dotare, un kub se pare ca este mai placut decat orice alta metoda. De la stilul clasic de camping si pana la stilul modern de cazare, le ai pe toate impreuna. Esti in natura, te poti bucura de aer curat si de liniste, ai parte de cazare neconventionala insa sa nu uitam ca partea de confort iti este necesara. Nu te poti considera un aventurier, asadar ai nevoie de un pat confortabil si de aer placut, nici prea cald, nici prea frig, de loc pentru gatit, cu toate cele necesare si nu improvizate.

Un kub este realemente un concept bine gandit ce combina doua stiluri, de la cel de libertate la cel de confort. Vei mai avea nevoie de dispozitie si de companie pentru ca un astfel de jur sa fie unul complet pe placul tau. Nu te vei mai intalni cu receptionera, nu ti se contorizeaza iesirile, nu dai raport nimanui ce si cum faci si nu ai acces comun cu altii la anumite facilitati. Daca faci o simpla comparatie cu ce inseamna o camera de hotel sau o pensiune, iti dai seama ca un kub este mai rentabil din toate punctele de vedere.

Scurta concluzie

Cazarea pe care o alegi iti va influenta in fapt intregul sejur. Dupa ce explorezi zona in care te afli, dupa ce te bucuri de natura si tot ce are de oferit iti vei dori sa te retragi intr-un loc intim in care sa te odihnesti cum se cuvine. Cand nu ai parte de asa ceva este cu atat mai greu sa suporti fiecare zi si sa te simti bine in fiecare zi de vacanta.

Un kub poate fi inchiriat la un pret accesibil. La ora actuala aceasta retea este la inceput, deci locatiile nu sunt atat de multe, insa merita chiar si asa sa incerci si sa te bucuri de avantajele ce ti se ofera odata cu aceasta metoda de cazare.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *