masattomasatto

Pentru acele clipe in care iti cauti relaxare, cand doresti sa scapi de stres si concret de tensiunea pe care o resimte corpul tau, pentru momentele de terapie un fotoliu de masaj este aliatul tau. Destul de populare in ultimul timp astfel de fotolii de masaj sunt un real ajutor.

Pentru cei care inca nu stiu despre aceste este timpul ca beneficiile unui astfel de fotoliu sa fie cunoscute. Surprinzator poate se pare ca nu tine numai de masajul in sine la momentul respectiv ci de o serie de factori ce ar putea sa iti imbunatateasca ritmul organismului si starea de bine:

  1. Reduc anxietatea. Masajul in sine te relaxeaza insa in egala masura se pare ca se stimuleaza circulatia, se relaxeaza muschii si nervii si cu toata presiunea aplicata in timpul masajului totusi circulatia este imbunatita. Toate acestea contribuie la un moment dat la reducerea anxietatii.
  2. Alunga oboseala. Nu poti inlocui nevoia de somn cu folosirea unui fotoliu pentru masaj si cu toate acestea ai nevoie de un masaj care sa te relaxeze si care sa iti aduca un spirit mai bun, mai fresh. Partea cea mai atractiva tine de durerile de spate, cele mai comune dupa o lunga zi de munca, ce sunt amelioarate prin masaj.
  3. Imbunatateste somnul. Cand starea ta psihica este una buna si cand organismul este pe aceeasi lungime de unda somnul este cu adevarat linistitor. Si pentru ca totul se leaga ca intr-un lant de la reducerea stresului si a tensiunii din muschi ca si efect al unui fotoliu de masaj somnul este unul imbunatatit.
  4. Pe labnga faptul ca se imbunatateste postura corpului un fotoliu pentru masaj este si cheia pentru nevoia de flexibilitate a corpului. Ca o forma de terapie pe termen lung un astfel de masaj este benefic pentru incheieturi si nu numai. Mai ales pentru cei care isi petrec mare parte din timp pe durata unei zile stand pe scaun, pentru cei care imbatranesc de asemenea durerile de spate sunt comune si miscarile de orice fel incep sa devina un chin, ceea ce este si frustrant intr-o masura.

Daca durerile nu ar exista, daca starea ta psihica fata de oboseala, stres si boala ar fi una mai buna ai trece mai usor peste toate. Asa ca indubitabil ca ai nevoie de clipe de rasfat pentru tine, de masaje fie ca si terapie, fie chiar si numai pentru relaxare si preventie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *