statiuni skistatiuni ski

Ti-ar placea sa skiezi pe un munte acoperit de zapada in mijlocul lunii august? Skiul nu mai este doar un sport rezervat lunilor reci de iarna si a celor in cautare de distractii pe timp de iarna, ci este mai nou sau nu chiar atat de nou si un sport ce poate fi practicat de catre cei pasionati la orice ora si in orice anotimp in statiunile de ski ale lumii.

Toate aceste statiuni de ski care urmeaza ofera cele mai bune conditii de skiat pe timp de vara, si poti alege sa-ti incerci cele mai bune miscari de ski pe unii dintre cei mai frumosi ghetari din lume, in vreme ce prietenii tai se relaxeaza la mare in tara natala.

Ski Portillo, Chile

Majoritatea oamenilor se gandesc la plaje cu nisip auriu si la cocktailuri racoroase si tropicale atunci cand vine vorba despre Chile, insa aceasta tara ofera de asemenea cateva dintre cele mai fine partii de ski din lume. Statiunea Sky Portillo asigura cele mai frumoase privelisti catre Laguna Del Inca si poate gazdui doar 450 de oameni laolalta facand din acest loc unul de intalnire exclusivist si care merita cunoscut de toata lumea.

Treble Cone, New Zealand

Aceasta statiune uriasa din zona rurala ofera o gramada de teren alb intins pentru slalomuri, sarituri, zig-zaguri si alte feluri de intinderi acoperite de o zapada bogata si potrivita. Statiunea organizeaza de asemenea competitii pentru cei mai aventurosi skiori, si poate ca vei fi suficient de norocos incat sa iti fie facuta poza si pusa pe site-ul web al statiunii, in timp ce iti executi miscarile perfecte pe zapada minuata.

Les 2 Alpes, France

Una dintre cele mai extinse statiuni de ski din Europa, acest ghetar sclipitor se deschide publicului pe la mijlocul lunii iunie. Skiorii experimentati pot sa ajunga pe varfurile muntelui cu ajutorul telecabinelor iar incepatorii pot sa isi petreaca timpul in zona parcului de zapada si sa cunoasca mai bine zona pana la jumatatea muntelui. Ghetarul este de asemenea asigurat cu lifturi si telescaune si asigura una dintre cele mai permisibile optiuni pentru cei acre isi doresc sa skieze pe timp de vara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *