shopping barbatishopping barbati

Atunci cand al tau iubit nu pare sa se imbrace asa cum ti-ar placea tie sau pur si simplu ti se pare ca nu toate stau pe el asa cum ar trebui sau ca pur si simplu nu ise potrivesc ca si masura, atunci ar trebui sa te inarmezi cu rabdare, cu calm si cu grija, astfel incat sa ii poti explica ce si cum fara sa-l faci sa se simta prost sau neglijent legat de felul in care se imbraca.

Alege-ti cu grija strategia. Foloseste-ti influenta atunci cand este pe ganduri daca sa ia o piesa vestimentara care tie iti place si sa il convingi nu numai ca ii sta bine, dar si ca il va face sa se simta mai bine si mai increzator in el. Insa atunci cand uraste cu cea mai mare certitudine ceva ce i-ai ales sau i-ai aratat intr-un magazin, nu trebuie sa il obligi, Doamne fereste!

Cu cat mai mult te vei certa cu el si il vei sili sa faca ceva, cu atat mai mult va continua sa se certe cu tine si sa te priveasca cu ochi rai. Daca, insa, amandurora va place ceva dar este prea scump, ofera-te sa il ajuti cu plata pentru jumatate din produs. Chiar daca nu te va baga in seama cu aceasta propunere si te va refuza, va fi oarecum emotionat si surprins placut ca te-ai oferit sa faci asta.

Nu te astepta la o transformare completa. Chiar daca iti doresti asta, nu vei putea fi capabila sa ii schimbi look-ul intrutotul dintr-o singura experienta la cumparaturi. Gandeste-te la aceasta experienta mai mult ca la un makeover si mai putin ca la o actualizare completa.

Daca exista ceva anume ce urasti la felul in care se imbraca, pune ochiul pe alte chestii asemanatoare cu care ar putea sa schimbe acele piese vestimentare, si fa in asa fel incat sa-i zici: „Imi place cum arata asta pe tine. Este ca si puloverul tau pe care il ai, insa arata mult mai bine si mai decent”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *