afaceri inovatoareafaceri inovatoare

Trendul mancarii si alimentelor organice este aici ca sa ramana, este persistent si pe val, si de cele mai multe ori asta inseamna ca familiile trebuie sa caute prin pietele fermierilor dupa fructe si legume fara pesticide, eco, care sa le indeplineasca criteriile unui stil de viata bio. A te oferi sa selectezi si sa livrezi produse organice in cadrul unui program stabilit este un serviciu pentru care multi oameni ce manananca sanatos, iti vor fi recunoscatori.

Fetitele isi doresc mereu sa fie ca mamele lor, mai ales in ceea ce priveste incursiunile la spa si la ingrijirea corporala. Spa-urile speciale pentru copii apar din ce in ce mai des in toata tara. Micile scaune, lacurile de unghii colorate si frumoase si sucurile speciale pentru copii sunt un mare succes pentru petrecerile de zi de nastere ale copiilor sau doar pentru dupa amiezele de vineri, de dupa scoala.

Felicitari handmade. Faptul ca cele mai multe corespondente din zilele noastre se intampla sa fie trimise in mod electronic, lipsa unei tente personale asupra mesajului catre destinatar fac aceste scrisori sa fie mai putin de dorit pentru a fi trimise de zile de nastere sau de anumite aniversari. Insa, la cealalta extrema, felicitarile si scrisorile handmade personalizate pot oferi exact acea nota de personal si de intimitate dorita de expeditor.

Instalatori femei. Mamele care stau acasa cu copiii lor si femeile casnice au devenit in cele din urma multumite de faptul ca in ziua de azi nu mai trebuie sa stea cu frica in san ca le vine cine stie ce instalator acasa sa le repare tevile, si in schimb exista acum femei instalatori de la diferite firme ce ofera servicii de reparatii. Mai bine de atat nici ca se putea!

Meditatii. Profesorii si tutorii experiementati isi ofera serviciile direct in cadrul ocuintei celui care solicita serviciile pentru o taxa pe ora. Acest lucru permite parintilor sa evite a plati sume mari de bani pe luna suplinitorilor de la scoala in sin schimb sa le ofere copiilor acestora toata atentia, direct la domiciliul propriu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *