stailer

Atunci când vrei să mergi la un hairstylist pentru o nouă coafură sau la un salon de remodelare corporală, dar nu știi pe care să îl alegi, Stailer este soluția! Platforma îți oferă numeroase informații utile despre saloanele și hairstyliștii din apropiere, astfel încât să optezi pentru cel potrivit. Alege unul dintre cele mai bune saloane din zona ta și programează-te online!

Stailer dispune de platformă și de aplicație, așadar te poți programa de oriunde. Fără să faci prea mult efort, rezervă locul la salonul dorit! Prin utilizarea aplicației și platformei poți economisi o mulțime de timp. Nu mai trebuie să mergi la recepția salonului pentru a te programa și nici nu este necesar să apelezi telefonic pentru a găsi un loc disponibil. Tot ce trebuie să faci este să cauți salonul sau hairstylistul, apoi să stabilești data și ora la care dorești programarea. 

Care sunt serviciile pe care le poți solicita?

Prin noua platforma Stailer sunt disponibile servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Ambele genuri se pot bucura de un răsfăț total la saloanele de înfrumusețare și îngrijire corporală. 

Pentru a alege serviciile corespunzătoare, va trebui să selectezi genul din formularul de pe prima pagină a site-ului stailer.ro. Același lucru se întâmplă și dacă utilizezi platforma. Citeste aici pentru alte informatii suplimentare despre stailer.ro. 

În ceea ce le privește pe doamne, acestea pot apela la următoarele servicii de înfrumusețare și întreținere corporală: tuns, coafat, vopsit, tratamente pentru păr, manichiură & pedichiură, epilare definitivă & periodică, machiaj, cosmetică, pensat, aplicare & stilizare gene și sprâncene, masaj și remodelare corporală. 

Partea masculină poate beneficia și ea de numeroase servicii precum tuns, aranjat, tratamente pentru păr, stilizare & îngrijire barbă, pensat, cosmetică, manichiură & pedichiură, masaj, epilare periodică și definitivă. 

Cum pot face o programare prin Stailer?

Platforma este foarte ușor de utilizat și la îndemâna oricui. Prima pagină te îndrumă exact către efectuarea programării, iar în cazul în care nu te descurci ai la dispoziție două variante. Fie consulți ghidul video care îți arată pas cu pas cum să faci programarea, fie intri la secțiunea de întrebări frecvente. În acea secțiune sunt detaliate mai multe informații, nu doar efectuarea programării.

Poți afla următoarele detalii: cum să anulezi o programare, cât costă o programare prin intermediul platformei, cu cât timp înainte vei fi informat despre o programare, cum vei afla dacă un hairstylist anulează programarea ta și facă poți face una pentru un prieten. 

Stailer îți oferă posibilitatea de a seta remindere pentru programările tale. În cazul în care folosești aplicația, disponibilă pe App Store, App Gallery și Google Play, poți opta pentru notificările de tip pop-up. De cealaltă parte, platforma va trimite mesaje text prin care te va informa că se apropie data și ora programării. Intervalul orar la care vei primi aceste notificări va fi stabilit de tine. 

Altfel spus, Stailer este noul tău ajutor în ceea ce privește programările la salon! Află care sunt unele dintre cele mai bune saloane din zona ta și programează-te gratuit!

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *