stailer

De fiecare dată când vrei să te programezi la un salon de înfrumusețare sau remodelare corporală și nu știi pe care să-l alegi, intră pe stailer.ro. Platforma găzduiește aproximativ 1000 de saloane de înfrumusețare din zeci de orașe din România. În acest fel, îți vei putea face o programare în cel mai scurt timp, fără să depui un minim de efort. Programările la salon devin mai simple cu Stailer!

Platforma este una facil de utilizat și aduce clienților numeroase saloane și stiliști mai aproape de ei. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să te deplasezi la recepția salonului sau să apelezi telefonic pentru a te programa. Tot ce trebuie să faci este fie să intri pe site, fie să descarci aplicatia Stailer. Aplicația este complet gratuită și poate fi instalată pe telefon sau tabletă, din App Store, App Gallery sau Google Play. 

Stailer este o soluție perfectă pentru persoanele a căror mare problemă este timpul. Prin folosirea aplicației sau a platformei online poți economisi foarte mult timp, aflând toate datele necesare pentru a te programa la un salon. Stailer îți pune la dispoziție informații foarte utile privind prețul sau părerile clienților despre anumite servicii sau saloane. 

Fă-ți o programare rapid în perioadele aglomerate!

Sezonul estival și cel al sărbătorilor de iarnă sunt doar câteva dintre perioadele cele mai algomerate ale anului. În aceste timpuri, clienții se înghesuie să obțină o programare și, de cele mai multe ori, nu reușesc. Locurile se ocupă rapid și poți pierde șansa de a merge la machiaj sau coafat într-un moment foarte important din viața ta. Din acest motiv, trebuie să te programezi din timp pentru data dorită.

Intră pe stailer.ro, selectează genul și serviciul de care ai nevoie, iar mai apoi data și ora la care dorești programarea. În acest fel vei fi primul/a care va rezerva locul. Programările se efectuează imediat ce ai confirmat pe site sau pe aplicație în contul tău. Dacă este vorba doar despre o programare frecventă precum servicii de manichiură sau pedichiură, pensat sau epilare, poți chiar repeta programarea atunci când ai nevoie. Aceasta se stochează în contul tău, iar atunci când vrei să revii la salon trebuie doar să repeți programarea din secțiunea corespunzătoare. Pentru mai multe detalii citeste articolul acesta

Alege salonul preferat în funcție de propriile criterii

Stailer îți pune la dispoziție informații importante despre fiecare salon. Înainte de a face o programare poți vizualiza fotografii din interiorul salonului, poți descoperi zona exactă unde se află, vei vedea care sunt prețurile serviciilor prestate, în ce interval orar se efectuează un serviciu, care este programul salonului și, nu în ultimul rând, ce păreri au clienții. Părerile clienților, respectiv recenziile sunt verificate, pentru ca următorii clienți să poată afla realitatea despre un salon. 

Vei putea alege salonul în funcție de zona în care se află (dacă este aproape de tine), în funcție de prețul serviciului de care ai nevoie sau chiar în funcție de ce spune lumea despre el.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *