programare la salon cu stailer in craiova

Poate că ai auzit până acum de platforma Stailer. Are și o aplicație dedicată și se referă la un mod mai rapid și mai eficient de a putea seta programări la saloanele din orașe diverse. Dacă și tu ai trecut printr-un episod în care a trebuit să suni la saloane și ai pierdut vremea astfel, iată cum te poate ajuta Stailer! 

13 orașe în care Stailer funcționează deja

La început vorbeam doar de unele dintre orașele mari ale țării, Cluj, Iași, București și în scurt timp se pare că lista s-a lungit destul de mult. La aproape un an distanță de la lansarea sa, Stailer cuprinde o lista completa a saloanelor din Craiova și a altor 12 orașe în total. Atât bărbații, cât și femeile se pot bucura astfel de rapiditatea cu care își pot rezolva setarea programărilor dorite la saloanele de hair and beauty.

Pe scurt, aici poți face căutarea saloanelor din orașul tău. Iar asta faci în câteva secunde. În primul rând, triezi opțiunile în funcție de data și ora la care dorești să te programezi. În al doilea rând, ai toate detaliile de interes menționate, pentru fiecare locație în parte. Asta înseamnă că vizualizezi salonul cu o mini prezentare a sa: unde anume este, cum ajungi acolo, cum arată salonul, cât ar dura un serviciu anume, cât te-ar costa un serviciu anume.

În plus, ceea ce este chiar interesant se referă la faptul că ai acces la recenzii privind un salon anume. Clienții care au trecut pragul unui salon își exprimă liber opinia. Recenziile sunt reale și te vor ajuta să îți faci o părere despre o locație de acest gen.

Cât privește setarea unei programări și acest pas este unul destul de simplist. Introduci datele și din câteva click-uri totul este gata. Primești instant confirmarea programării. Ține cont că nu trebuie să plătești în avans, nu sunt modificate prețurile – adică dacă ar fi să mergi în persoană la recepția salonului să îți faci o programare sau dacă ar fi să suni costurile vor fi aceleași. Diferența este însă în rapiditatea cu care faci totul, economia de timp și energie. În plus, ai mai multe șanse să te programezi fix atunci când tu ai nevoie, fără compromis. Să nu te mire dacă vei găsi un loc liber în aceeași zi. Dacă ai nevoie de informatii extra aici le vei găsi.

Intră în comunitatea Stailer

Dacă ești din unul din acele orașe în care Stailer este deja prezent – sunt zvonuri potrivit cărora se va extinde în toată țara curând – sau dacă vei vizita unul din aceste orașe, nu ezita să folosești platforma sau aplicația Stailer. Este gratuit, din browser poți folosi funcțiile acestei platforme chiar și fără să te înregistrezi cu un cont.

Accesează pagina oficială stailer.ro să încerci sau caută aplicația în App Store sau Google Play, descarcă gratuit și bucură-te de avantajele Stailer. Îți vei putea seta și remindere pentru fiecare programare.

Așadar, ce ai de pierdut?

Contact: support@stailer.ro

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *