inselatinselat

Ce iti este si cu oamenii astia si cu inselatul? Ce nu le mai convine la un moment dat de vor sa vada cum este si in alta parte, sa guste din fructul interzis chiar daca le-a fost oprit? Cred ca asta tine de fiecare in parte, dar mai ales de ce li se ofera intr-o relatie si ce nu li se ofera, de tipul si de nivelul de satisfactie pe care il obtin la un moment dat, de faptul ca intervine plictiseala, oboseala si obisnuinta.

Este ceva mai putin stiut, ba chiar un mit, cum ca doar barbatii inseala. Femeile inseala la fel de bine ca si barbatii si sunt prinse sau nu de barbatii lor. Fie ca este vorba despre a insela in timpul unei relatii de iubire de lunga durata, in timp ce doua persoane sunt logodite sau chiar in timpu mariaului, oamenii inseala din diverse motive si pe buna dreptate cateodata.

Daca nu ti se ofera stabilitate emotionala, o poti cauta in alta parte. Pana la urma, inselatul nu tine numai de a trada pe cineva din punct de vedere fizic, adica doar de a te culca cu altcineva pentru a vedea cum se simte sexul si cu altcineva. Este vorba si despre inselatul din punct de vedere psihic, de atunci cand o persoana de indragosteste de alta decat cu cea cu care isi petrecuse viata pana atunci. Se poate insela doar cu mintea si cu sufletul, si nu doar cu trupul. Si, sincer, mai dureros este sa fii inselat din punct de vedere afectiv decat din punct de vedere trupesc.

Peste asta se mai poate trece sub motivul ca cineva si-a dorit sa vada cum este sexul in alta parte, insa daca cineva te-a inselat indragostindu-se de altcineva decat de tine, atunci este cam greu sa-ti revii, pentru ca din iubire se poate face si desface totul. Dupa ce a inselat culcandu-se cu cineva, o persoana poate sustine ca a fost o greseala de moment sau a trecutului, dar cand este vorba ca nu mai tine la persoana cu care es si s-a indragostit de altcineva, asta poate duce chiar la despartire sau la o rupere emotionala a partenerilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *