Oamenii populari ce au o gramada de prieteni peste tot si de la care se cere timp si energie, pot fi secati de puteri, de bani, de orice. Acestia au cate o petrecere de zi de nastere in fiecare weekend, ba poate chiar mai multe petreceri pe saptamana.Asta inseamna bani, cadouri si planuri de petrecere a timpului permanente.

Inca o problema a celor care au prea multi prieteni si nu se mai pot descurca cu acestia este faptul ca un asemenea individ gaseste cu greu un restaurant la care sa rezerve loc pentru mai mult de 25 de persoane pentru o petrecere aniversara sau pur si simplu pentru o ieseala in oras. Ce local are mese suficient de lungi si spatii de distractie pentru o asemenea masa de persoane?

Probleme de genul ca nu-ti amintesti niste lucruri importante ca faptul ca parintii unui prieten de-al tau au divortat sau ca un alt prieten al tau si-a gasit de munca sau a fost concediat sunt la ordinea zilei pentru tine, si nu pot fi rezolvate prea usor, pentru ca toti se asteapta de la tine sa dai ce ai mai bun fiecaruia dintre ei si sa te dedici 100% lor, fara a cracni macar.

Tocmai pentru ca ai multi prieteni, trebuie sa iesi cu fiecare in cate o seara sau chiar cu mai multi intr-o zi, iar dupa aceea organismul tau sa fie prea slabit si prea lenes sa mai incerce sa scape de grasimea acumulata, este o alta problema.

Va trebui sa mergi sa alergi de acum in fiecare noapte libera sau in weekenduri dimineata pentru a scapa de toate depunerile si de toata senzatia de prea mult. Ce-i prea mult e prea mult totusi, chiar si pentru tine!

Prea multi oameni care sa vrea sa iti atraga atentia si sa le acorzi cateva momente doar pentru ei sunt ceva cu care trebuie sa te confrunti zilnic. Ajungeeee!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *