Probabil cu totii ati auzit de clasicele cuburi Lego, care au lansate proiecte de constructie pentru toate varstele. Acestea au devenit populare atat printre copii cat si pentru adulti deoarece, cu cat mai mari seturile, cu atat sunt mai complicat de realizat, ba chiar ele ilustreaza figurine interesante, si s-au facut de-a lungul timpului proiecte in care au fost realizate figurine imense din cuburi de Lego care apoi au fost afisate prin muzee sau mall-uri. In orice caz, cuburile Lego nu se vor invechi niciodata, de aceea exista mai multe game, pentru mai multe varste, pentru ca toata lumea sa se bucure egal de ele. Pentru asta a fost creata seria lego Duplo.

Cuburile Lego Duplo sunt tot cuburi Lego, insa au fost concepute pentru copii cu varste cuprinse intre 1 an jumate si 5 ani. Diferenta este ca aceasta serie contine cuburi de doua ori mai mari decat cele cu care eram obisnuiti pana acum, deoarece pana in 5 ani piesele normale de Lego pot fi periculoase. Si totusi, de ce s-a creat o serie pentru varste atat de fragede? Raspunsul este simplu: copiii au cea mai bogata imaginatie, de aceea trebuie sa aibe si cum sa si-o desfasoare. Aceste cuburi le permit sa prinda gustul constructiei de mici, si sa invete chiar lucruri noi, deoarece exista game care ii invata pe cei mici formele, numerele, culorile, si asa mai departe. In plus, pe masura ce construiesc diferite lucruri, invata si ce sunt acestea si la ce folosesc.

Cateva exemple de astfel de cuburi sunt crearea unui picnic, a unui castel, a unei platforme, iar lista poate continua la nesfarsit. Avantajul cuburilor Lego Duplo este ca se pot combina intre ele, creand astfel tot felul de jocuri interesante pentru cei mici. Sa nu mai zicem ca se pot folosi pentru a starni creativitatea copilului, pentru a-l ajuta sa invete lucruri noi prin joaca, pentru ca sunt intr-adevar calitative si nu se deterioreaza, si, cel mai important, pentru a ii asigura distractia copilului si de al ajuta sa nu se mai plictiseasca.

Preturile unui set Lego Duplo variaza in functie de marimea acestuia, ca orice alt set pana la urma, insa preturile sunt pe masura jocului atat din punctul de vedere al calitatii, cat si din al creativitatii. Chiar daca vedeti un set de 100 de ron sau mai mult, ganditi-va ca merita la cate avantaje are, mai ales ca poate fi dezmembrat si reasamblat la infinit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *