filme

Oameni diferiti iubesc diferite genuri de filme. De ce? Ce este acel lucru particular care ii diferentiaza si ii fac sa opteze pentru filme din categorii opuse? Raspunsul este destul de simplu. Le place sa vizualizeze astfel de filme pentru ca le arata o multime de elemente pentru care spera si le doresc in viata lor. Filmele reflecta personalitatea sa si proiectiile sale de viata.

Se pare ca cei care se uita la filme de comedie sau amuzante cum sunt Dumb & Dumber, American Pie, My Boss’s Daughter, Bruce Almighty, Talkin’ Dirty After Dark, Grown Ups, The To Do List, We’re the Millers sunt oameni fericiti si norocosi. De multe ori acesti oameni au tendinta de a zambi celor din jur si de a transmite pozitivism. Imbratisarea increderii este un principiu care ii formeaza si le da puterea de a respinge negativitatea din jur. Ceea ce pare sa cantareasca mai greu in viata este de fapt intunericul, care poate fi vazut si cu ajutorul unei mici lumanari. Cei care isi petrec timpul liber in fata monitorului la filmele de comedie incearca intr-o oarecare masura sa aduca mai mult zambet in viata lor, entuziasm si placere de viata.

Cei care vizioneaza online sau in cinematografe filmele Maximus Decimus Meridius from Gladiator, Aragorn from The Lord of the Rings Trilogy, Ellis Boyd ‘Red’ Redding from The Shawshank Redemption, Captain America: The First Avenger sunt loiali si dedicati in viata reala. Aceste filme cu super-eroi sunt pentru a proteja publicul si pentru a oferi putina delicatete sensului vietii. Idolatrizarea luptatorilor si lupta impotriva crimei inseamna o personalitate loiala credintei. Aderarea la o anumita organizatie inseamna devotament pentru o persoana, organizatie, grup, tara sau religie. Si daca nu sunteti in armata si totusi acordati timp pentru astfel de filme, atunci cu siguranta sunteti un angajat loial companiei, dedicat cu vointa si cu incredere in comunitatea de care apartineti.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *