copii la nunta

Cuplurile care au grija la fiecare detaliu al nuntii lor sunt cuplurile care isi planifica in detaliu fiecare aranjament al nuntii, in masura in care invitatii au copii sau este posibil ca ei sa fie parinti in cauza.

Copiii se pot plictisi destul de repede la o nunta formala si implicit nu se vor simti ca facand parte din eveniment, si, este destul de important sa se planifice si pentru ei un spatiu de joaca sau o zona destinata lor, in care se servesc alimente si bauturi specifice varstei lor.

Sursa: media2.onsugar.com

Ghidul care va tine fiecare copil cu zambetul pe buze in timpul nuntii

Copiii iubesc spatiile mici, private si in culori formidabile. De aceea, daca te gandesti sa mergi la o nunta cu micul tau strengar sau esti viitor mire trebuie sa ai grija ca nunta ta sa aiba montat un cort de distractie si pentru cel mic.

copii la nunta
Sursa: thecitycollection.org

Corturile in aer liber pot sa fie o buna modaliate de a-ti tine pe micii invitati ocupati. Cu putine jucarii, baloane si mingi in interiorul amplasamentului, copiii vor avea toate motivele de a sta la eveniment, in masura in care sa te bucuri si tu de ceremonie.

cort de joaca copii
Sursa: cdn.allshops.ro

In cazu in care nu exista posibilitatea montarii unui cort, ai grija sa optezi pentru un spatiu de joaca destinat copiilor prin includerea unor mese cu creioane colorate, carti de joc, carti de colorat si alte accesorii educative. Modalitatile prin care cei mici pot sta linistiti in cadrul unei nunti este sa se bucure de carti, de elemente vesele, jocuri pentru copii, jocuri lego sau activitati de lipire si origami.

cort copii
Sursa: jucariicopii.net

In cazul in care nu vrei sa cumperi aceste elemente, atunci solutia este cat se poate de simpla: opteaza pentru a le cere invitatilor sa vina cu o jucarie, cu un obiect destinat copiilor pe care le au pe acasa. Daca iti permiti sa te implici mai mult, atunci cu siguranta si cei mici se vor bucura. Sunt o multime de table de sah, table de joc si de colorat, insa nu rata nici paginile online de colorat pe care le poti printa celor mici, ca un substitut al cartilor fizice de colorat.

copii care coloreaza
Sursa: nontoygifts.com

Probabil ca implicarea in alte activitati conexe nuntii nu sunt de neglija. In aceasta idee este bine ca micutii sa fie alesi sa poarte inelele, sa aduca florile miresei si sa indeplineasca un rol cat se poate de placut lor. Pot sa fie cei care presara flori inaintea miresei, cei care servesc invitatii cu prajituri sau diverse alte roluri care li s-ar potrivi minunat.

copii la nunta
Sursa: popsugar-assets.com

Iar daca dupa aceste activitati inca mai au energie, opteaza spre a fi coordonatori pe ringul de dans. Miscarile acestora vor inveseli invitatii si le vor reda sentimentul de apartenenta si implicare. Jocurile nu trebuie sa lipseasca si sa fie grele in cadrul evenimentelor de acest tip, insa, copiii sunt cei care au nevoie de stimulente pentru a nu se plictisi.

ring de dans
Sursa: pinimg.com

Este evident ca nu trebuie nici sa uiti de unele accesorii si ornamente, precum jucarii pentru copii de 3 ani, pentru cei de 5 ani sau pentru cei de 10 ani. Tine minte ca ei au o energie debordanta si te pot obosi pana in cele mai mici detalii pe tine ca si mire, invitat sau participant la nunta.

piscina bile
Sursa: bebelas.ro

Pe timp de vara poti organiza o mini piscina gonflabila si le poti pune la dispozitie un supraveghetor salvamar, care sa le ofere si cursuri de inot gratuit, in situatia in care si bugetul pemite sau atunci cand intreaga nunta a mirilor este cu tematica de vara si de piscina.

piscina copii
Sursa: bebelas.ro

Sper ca aceste mici trucuri regasite in ghidul parintelui interesat de educatia si sanatatea copilului sa te ajute si sa pui in aplicare ceea ce am mentionat aici. Poti regasi intreaga gama de jucarii pentru parinti si accesand adresa bebelas.ro, la sectiunea jucarii de copii, care au preturi uimitoare in comparatie cu alte magazine axate pe aceeasi nisa.

jucarii copii
Sursa: bebelas.ro

 

Blogger: Ankez

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *