iubitor de cafea

Iubitor de cafea. Obsedat de cafea. Fan al cafelei. Consumator inrait de cafea. Sunt sigur ca o multime dintre voi se regasesc intre aceste cuvinte si nu va imaginati viata fara o ceasca de cafea, cel putin. Pentru unii din voi, cafeaua este cu mult mai mult decat o bautura normala.

Nu poti incepe o zi de munca fara o cafea, nu poti pasi in realitate fara o ceasca de cafea si implicit nu poti sa incepi curatenia din casa fara un pahar de cafea.

A sari peste o cafea din cand in cand inseamna sa te consolezi cu gandul ca ai sarit peste o portie buna de cafea, si cum dupa amiaza nu este un moment prielnic pentru o cafea, stai si astepti dimineata urmatoare pana cand cafeaua ajunge din nou pe buzele tale.

Cu toate acestea, ai invatat sa cunosti cafeaua si sa stii care este cea mai buna cafea pentru tine. Cu siguranta ai gustat o multime de arome de cafea si ai vazut cum este pregatita cafeaua in mai multe moduri incat sa stii ce iti trebuie pentru o ceasca perfecta de cafea. Cei care nu iubesc cafeaua nu inteleg rostul si implicit de ce anume se spune ca o ceasca de cafea este o arta si nu o obsesie. De multe ori prietenii te cauta pentru a le prepara cea mai buna cafea si de altfel stiu ca o sa gaseasca in tine persoana potrivita pentru o stare de bine.

Pentru multi care se leaga de iubirea de cafea inseamna o relatie de lunga durata cu o ceasca de cafea. Toti iubitorii de cafea au aceasta tendinta. Ar alege cafeaua peste orice alt lucru din lume si cu siguranta ar imparti momente intime cu o ceasca de cafea. Rasfatul unei cafele inseamna sa se enerveze atunci cand cineva ii atinge ceasca de cafea. Daca si-ai putea imagina asta, cafeaua ar fi pentru sine o persoana ideala, incat s-ar si casatori cu ea. Atat de mult inseamna cafeaua pentru tine, iubitor al cafelei ce esti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *