oraseorase

Pentru inceput, poti merge in Philadelphia la Talula’s Garden in Washington Square, acolo unde localul si-a castigat reputatia inalta datorita bucatariei sale organice si proaspete, care te poate detoxifia chiar si dupa ce vei servi un sandvis cu branza si carne.

Apoi, mai este Di Bruno Brothers, unde leggumele marinate, uleiurile scumpe, tipurile de branza proaspete si carnurile dupa care iti lasa gura apa fac un adevarat festin culinar.

Baltimore. Acesta este probabil singurul loc in care cuvantul „crabs” are o conotatie pozitiva. Nu exista loc mai bun in care sa te delectezi cu fructe de mare si astfel de preparate decat in acest oras al Maryland, pentru ca cel altceva ai putea face aici? Daca esti in stare sa zdrobesti o carapace tare si sa iti condimentezi carnea cu niste garnituri Old Bay, atunci indreapat-te catre Costas Inn sau Cantler’s Riverside Inn.

Daca urasti furctele de mare sau daca esti alergic la peste si alte astfel de preparate maritime, nu este nevoie sa te simti lasat pe dinafara. Deschide-ti mintea si gura catre carnea de vita, un pic crocanta pe deasupra si care este asezonata in mod adecvat, prajita la gratar direct peste carbuni si taiata intr-un anumit fel. Exista doar un loc in care sa ai incredere daca tanjesti dupa aceste mancaruri potfiticoase si acesta este Chaps Charcoal  Restaurant.

Charleston. Maretele locuinte si vile si „The Notebook” sunt poate cele doua lucruri pentru care este cunoscut orasul din sudul Carolinei. Insa al treilea lucru ar trebui sa fie bucataria Charleston. Orasul fermecator, umed si cald combina bucataria sa de tara a mancarilor de peste si de fructe de mare cu aromele sudice pentru a afisa feluri de mancare pline de crabi, creveti si scoici.

Indreapta-te catre Husk, copilul de aur al orasului, plin de restaurante tari. Cunoscut drept  „cel mai important restaurant din istoria gatitului sudic” de catre observatori, fiecare ingredient  isi are radacinile in sud, pentru a crea feluri de mancare cum ar fi briosele si sunca umpluta cu paine de porumb coapta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *