iarna activaiarna activa

Chiar daca este iarna si este frig si o vreme in care iti doresti mai mult sa ramai in casa la caldura, nu este deloc ok sa lenevesti si sa iti gasesti scuze din a iesi pe afara si te bucura de zapada, de vremea racoroasa si proaspata si de peisajele minuate ale sezonului rece. Nu trebuie sa te inchizi in casa, sa te vari sub plapuma si sa te imbraci cat mai gros atunci cand vrei sa iti fie cald.

Este la fel de important sa ramai activ si pe timp de iarna, asa cum o faci si vara. Cei care sunt pasionati de anumite sporturi de vara, stiu ca nu pot sa le mai efectueze pe timp de iarna, insa nu asta ar trebui sa ii impiedice de a iesi pe afara si a se bucura de beneficiile sportului. De exemplu, pentru cei amatori de activitati sportive, cum ar fi pescuitul sportiv, exista alternativa pescuitului la copca.

Pescuitul la copca implica taierea unei bucati mici de gheata dintr-un lac inghetat si apoi prinderea de pesti folosinfu-te de o undita sau de o sulita mai lunga. Asemenea tip de activitate este des practicata de catre eschimosi la Polul Nord, insa o poti intreprinde si tu daca ai unde. In Scandinavia, aceasta activitate ramane un sport foarte popular, unde participantii se folosesc de timpul petrecut pe lac ca sa contemple in liniste si pace.

Daca iti doresti sa iti petreci sarbatorile departe de cuplurile cu copii si de familiile iubitoare, atunci o croziera de lux pe un vas pe timp de iarna iti va asigura escapada perfecta. Poti alege din a merge in zone calduroase cum ar fi Caraibe sau poti naviga pe Cercul Arctic in cautarea maiestuoaselor lumini nordice sau asa numitelor aurore boreale. Oricum ar fi si oricum ai face, este bine sa te bucuri cat poti de zapada si de ceasta vreme minunata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *