nunta pe plaja

Cine nu si-a dorit de mic copil sa aiba o nunta la plaja, in care nisipul sa fie cel care se topeste sub talpi, in care aerul sa aduca cu el numai emotii, iar briza marii sa fie o incantare pentru fiecare? O nunta pe plaja este o incantare, atat pentru viitorii miri, cat si pentru invitati.

De ce o nunta la plaja este simpla?

O nunta la plaja este o idee simpla, este o idee atractiva, tocmai pentru ca este simpla. Prin simpla ma refer la faptul ca invitatii nu au nevoie de coafuri speciale, nu au nevoie de costume grele sau de rochii groase care sa ii impiedice sa se distreze. Totul la o nunta pe plaja se rezuma la materiale usoare, la sandale fara toc, la pantofi de plaja si implicit la flori si ornamente simple si accesibile.

Cel mai mult la un eveniment organizat pe plaja este privelistea, este natura inconjuratoare, este ceea ce marea poate transmite, este ceea ce gandurile amplifica emotiile si impartasesc idei si voie buna.

Pentru evemimentul de zi este necesat o masa si un bufet suedez, un preot si bineinteles de invitati. Mai mult de atat pentru petrecerea de seara este nevoie de un cort, in cazul in care vremea nu tine cu emotiile de zi. Este mult mai placut o nunta pe nisip, pentru ca poti sa te distrezi si sa dansezi in picioarele goale, poti sa porti o rochie usoara de vara, iar mireasa nu trebuie sa se simta incorsetata de o rochie prea plina, o rochie cu un material prea gros si cu prea multe volane.

Mireasa are avantajul ca poate purta orice rochie din materiale precum satinul, dantela, voalul, matasea sau tulleul. Aceste materiale confera lejeritate, sunt usor de imbracat si permit pielii sa respire. Usurinta rochiei de mireasa inseamna si mai mult acces catre invitati pentru ca rochia de vara permite mai multa flexibilitate si mobilitate in orice moment.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *