telefon fix

Cu totii ne aducem aminte de acele telefoane fixe pe care le aveam in casa, de la cele cu role si cifre, pana la telefoanele cu butoane mari si un receptor si mai mare. Acestea erau telefoanele care au intrat in istorie. Mare a fost minunea pentru unii dintre noi de a vedea cum tehnologia ne face sa ne indepartam de aceste dispozitive de comunciare si sa ne indreptam catre altele mult mai moderne.

Tot tehnologia este cea care ne-a propulsat in era telefoanelor mobile cu ecran tactic. Bineinteles ca de la telefonul fix pana la telefonul mobil cu ecran tactil au urmat o serie de prototipuri. Cu toate acestea nimeni nu poate uita simplitatea unui telefon fix si care erau beneficiile sale.

Telefonul fix si beneficiile sale

Astazi avem tendinta de a lua telefonul mobil oriunde ne-ar calauzi pasii si am comunica orice ne dorim cu acest dispozitiv. Insa cati dintre participantii in trafic pot trage cu urechea la conversatiile noastre? Cati dintre ei au sansa de a auzi ce spune cel de la capatul telefonului?

Nu e asa ca este incomod? Cel putin pentru mine da. Poate unlele conversatii vreau sa le tin pentru mine, asa cum o faceam cand aveam un telefon fix. Atunci puteam comunica cel mai mic secret fara ca acesta sa fie aflat. Si plus de aceasta, oamenii aveau mai multe de povestit intr-un apel telefonic. Ce e drept, oamenii se sunau mai rar, tocmai pentru ca si costurile erau maricele. Intimitatea pe care o ofera un telefon fix la domicilui este inegalata.

Confortul de a vorbi in liniste, pe podea sau pe canapeaua de langa telefonul fix sunt acum elemente marcate de tehnologie si nu mai sunt un mijloc de relaxare. Lumea este grabita sa se dezvolte si uita ca cel care a dat avant telefoanelor mobile a fost la baza un telefon fix. Din telefon fix a ajuns sa fie telefon mobil.

Bineinteles un telefon fix era si mai simplu. Cateva butoane pe care formai numarul si un receptor care sa transmita sunetele catre receptor. Ce simplu era! Acum se pare ca ne prindem urechile in unele telefoane cu ecran tactil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *