masaj tantric

Daca un masaj tantric suna ceva cu adevarat vechi si mistic, atunci probabil ca este si adevarat. Tandra este cel mai bine descris mod in care a fost viata practicata de secole si cu toate acestea ea in prezent a ajuns sa fie doar o forma de masaj erotic si senzual, cu un apetit pentru intimitate.

Adunand acestea, masajul tantric este o forma de masaj in care receptorul se bunura de masaj fara a detine si alte asteptari si permite ca el sau ea sa se predea complet la atingerile usoare ale celui care executa aceste miscari de masaj. Cea mai sigura modalitate este sa te predai complet atingerilor si sa te bucuri de o experienta unica, fara a pierde si altele pe drum.

Principala diferenta dintre a practica un masaj tantric prezent si cel antic consta in atingerea totala a corpului, in conformitate cu o serie de pasi pentru a elibera energia si a canaliza intreaga actiune pe eliminarea stresului si a disconfortului.

Beneficiile unui masaj tantric

Masajul tantric a fost cunoscut de multa vreme ca fiind cel mai bun masaj, care trezeste simturile si implicit activeaza starea de vindecare a intregului corp, tocmai pentru ca relaxeaza in totalitate muschii si confera o stare de bine. Acest tip de masaj permite emitentilor si receptorilor sa exploreze intreaga placere in mai multe moduri noi si creative, in masura in care sa asigure beneficii pentru corp si minte.

Cele mai multe beneficii ale unui masaj le-am gasit atunci cand am dat un search pe Google si am scris „looking for tantric massage„, iar in urma cautarilor am inteles ca acesta implica un contact vizual, implica o respiratie conectata de cea a partenerului care este urmata de atingerea continua a corpului pentru a spori si mai mult intimitatea unui cuplu.

De altfel, un masaj tantric este cel care creeaza o legatura constienta intre receptor si daruitor, intre simturi si senzatii, pentru ca se bucura de prezenta miscarilor, a respiratiei pentru a trezi intreg corpul la ceea ce se intampla. Alaturi de un partener, masajul tantric este cel care ofera sentimentul de unicitate totala, in care separarea trupurilor este topita, si implicit permite caldurii interne sa fie emanate pentru a ridica fiecare stimul la un nivel inalt de placere.

Ca aproape orice alta forma de masaj, crearea unei atmosfere adecvate este recomandata, iar lumanarile si uleiul pentru corp sunt o parte esentiala a acestor sesiuni. Folosind tesatura moale a lenjeriei sau a petalelor de flori poate fi un plus bun, iar muzica poate ajuta la stabilirea starii de spirit potrivite pentru o astfel de conexiune unica.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *