prieteni

Probabil ca ai avut momente in viata in care nu te-ai simtit la fel de bine in pielea ta ca in alte zile si ai considerat ca te simti plina de inhibitii, de tatuaje sau de stereotipuri si glumele celor din jur. Nu trebuie sa iti ceri scuze pentru felul in cate te imbraci sau pentru felul in care este forma corpului tau. Daca cineva prezinta interese pentru persoana ta, te va accepta asa cum esti si nu va dori sa modifici nimic la tine. In caz contrar, explica-le ca pentru modificari exista photoshop.

Atunci cand lasi unele persoane sa plece din viata ta poate fi un mare avantaj, pentr uca in fond ne gandim sa interactionam cu persoane de la care sa invatam si persoane care sa ne valorifice prietenia. Prietenii pot fi oricine, cei mai buni prieteni, fosti prieteni, prieteni de familie sau chiar rude. In momentul in care ne confruntam cu o prietenie toxica si ajungem sa simtim vibratii negative din relatie, atunci este timpul sa renuntam la unele prietenii. Este o decizie care ne va incuraja sa tinem departe ceea ce este negativ pentru noi.

Timpul meu e timpul meu spunea cineva la un moment dat. Cu totii suntem de acord cu aceasta in masura in care multi oameni prefera sa fie singuri dupa o perioada de timp in care au fost implicati intr-o relatie, sau au avut o zi lunga si grea la munca, sau doar se gandesc sa fie multumiti pentru ceea ce au in viata. Uneori, pe langa a asculta de cei din jur, este bine sa meditam si sa ne ascultam propriile ganduri si simturi. Ceea ce nu ne doboara ne face mai puternici si vom sti cum sa actionam in functie de circumstante, mai ales daca ne alegem cu grija prietenii si actiunile pe care le intreprindem.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *