petreceri copii

Petrecerile aniversare pentru copii necesita unele idei speciale si unice, in masura in care sa nu fie plictisitoare pentru acestia. De cele mai multe ori organizarea si planificarea unei zile de nastere ia mai mult timp si consuma mai multe resurse. Cele mai multe teme de aniversare sunt preluate din desene animate sau din povestile preferate ale copiilor, in special cele cuzane si zmei, magicieni si vrajitoare.

O tematica auto ar fi perfecta pentru copiii care sunt pasionati de automobile. Toate elementele organizarii aniversarii trebuie sa includa elemente auto pe invitatii, pe alimente, decoratiuni sau ornamente. Acestea trebuie sa reflecte pasiunea copilului si sa conduca spre o mai buna petrecere a timpului. Se pot contura mai multe aspecte ale tematicii si se pot utiliza de la masini mici, camioane sau tiruri. O tema la mare cautare este si cea inspirata din filmul animat Cars.

Decoratiunile de aniversare

Decorarea si aranjarea locului de distractie poate fi destul de distractiv, in masura in care ai facut si o lista de lucruri pe care sa le achizitionezi de la magazine specializate sau din marile centre comerciale. Steaguri in carouri, masini de jucarie sau piste de intrecere pot constitui provizii importante de care vei avea nevoie. Deoarece o tema cu masini este foarte populara aveti tendinta sa obtineti cu usurinta aceste elemente decorative. Nu uitati sa utilizati si fete de masa in carouri pentru a acoperi mesele si alte spatii plate deschise, iar pe alocuri puneti cate un steag in carouri.

Un scaun realizat din anvelope umplute cu perne va fi intotdeauna o atractie pe care se pot lipi diverse afise auto care sa simbolizeze detinerea intregului control al evenimentului. Nu uitati nici de unele semne de circulatie menite sa condimeteze locul si mai mult si puteti opta pentru un drum pavat cu semne catre mancare si catre locul destinat activitatilor recreative. Pentru mai mult deliciu, optati pentru farfurii, pahare si conuri care contin imagini cu autoturisme pe ele.

Animatie la petrecere

Cei mici sunt cei mai nerabdatori atunci cand vine vorba de cadouri surprinza, incat cele mai placute petreceri copii animate sunt cele organizate fara stirea acestora, dar sunt pline de jocuri si activitati. Poti pune o Pinatta in forma de masina in centrul camerei sau in centrul gradinii, pe care sa o umpli cu bomboane si dulciuri. Pentru o altfel de activitate ar fi bine sa luati in considerare si un concurs origami de a confectiona masini din hartie, pe care sarbatoritul si invitatii sau sa le picteze in stil propriu. Daca aveti suficient spatiu in aer liber, puteti alege sa organizati si propria cursa de alergare sau de intrecere cu masinile cu telecomanda.

Evident nu trebuie sa uitam de cadoul celui mic si acesta trebuie sa fie in tema. Este indicat sa optam pentru o masina cu telecomanda noua, pentru una de plastic sau pentru un camion. Cele mai multe jucarii care acopera aceasta tema sunt destinate copiilor de peste 3 ani si este indicat sa luati in evidenta si aceast element.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *