disputedispute

Din punctul de vedere al mediului showbiz si a industriei distractiei si entertainmentului, o mica disputa picanta intre celebritati este mereu amuzanta. Unele dispute, totusi, ajung atat de departe si atat de rele, incat celebritatile nu mai vor sa lucreze vreodata impreuna in cadrul unor proiecte comune. Uite cateva exemple.

Julia Roberts and Nick Nolte

Cu 20 de ani in urma, Julia Roberts and Nick Nolte au realizat impreuna o comedie romantica numita „I Love Trouble”. In timp ce filmul a fost uitat de mult, starurile din el  nu au uitat cat de tare se urau in timpul filmului.

Se pare ca, a fost atat de mult venin in aer pe atunci, incat acesti actori au trebuit sa filmeze majoritatea scenelor din film separat. Dupa ce acest film a fost turnat, Roberts l-a numit pe Nolte „dezgustator” iar Nolte a numit-o pe Roberts „deloc draguta si amabila”. Este de inteles, au refuzat sa mai lucreze vreodata impreuna.

Lucy Liu and Bill Murray

Bill Murray aparea in primul film Ingerii lui Charlie drept Bosley, asistentul lui Charlie. Exista un motiv pentru care Murray nu a revenit in continuarea seriilor filmului Ingerii lui Charlie-nu a mai putut suporta sa lucreze cu Lucy Liu.

In primul film, Murray a insultat-o pe Liu ca fiind complet fara talent, pentru care insulta Liu a incercat sa-l atace la randu-i. De vreme ce studioul de productie al filmelor nu au dorit sa o inlocuiasca pe Liu pentru continuarea filmelor, acestia l-au inlocuit in schimb pe Murray.

Sylvester Stallone and Richard Gere

Stallone si Gere trebuiau sa joace impreuna in filmul  Lords of Flatbush, un film din anul 1974. Insa, cei doi actori nu s-au inteles deloc bine. In acel moment, existau zvonuri in presa tabloida  despre cum lui Gere ii placeau anumite genuri de parafilie care implicau si un gerbil. Gere credea ca Stallone a inceput acest zvon incapatanat. De atunci, cei doi au intrat in conflict si concluzia a fost ca Gere  a aruncat cu grasime de gaina in Stallone. Acest lucru a pornit tot conflictul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *