filmari nuntifilmari nunti
filmari nunti
filmari nunti

In timp ce urmaresti toate acele site-uri de servicii de tip filmari nunti si fotografie de nunta pentru a vedea care este cea mai potrivita solutie pentru tine, poate ca vei observa marea diversitate a stilurilor de fotografie si de filmare alese pentru capturarea momentului cel mai special al vietii unui cuplu-nunta. Care sunt aceste stiluri despre care se scrie si cum se preteaza acestea la nevoile tale?

Jurnalistic

Cateodata  este cunoscut ca „documentar” sau „reportaj”, acest stil implica ca cel care filmeaza evenimentul si captureaza cele mai importante momente ale zilei asa cum se intampla ele, in mod linear. Acest tip de filmare nunta iti va asigura  un film care documenteaza nunta ta inca din cadrul pregatirilor de dimineata si pana la receptia nuntii de cu seara, de cand incepe adevarata petrecere. Unele filmari de nunta integreaza in stilul lor de filmare si interviuri cu mireasa si cu mirele sau chiar cu invitatii, comentand despre ziua mare sau felicitand tanara familie.

Cinematografic

Stilul cinematografic de filmare al nuntii este inregistrat si editat ca sa aduca mai mult cu un film care suprinde emotiile si toate dramatismele zilei. Se poate baza mai mult pe montaje, muzica si efecte speciale cum ar fi „slow motion”. Lucrul cu camera pentru o filmare de nunta de tip cinematografic poate fi caracterizat prin mai multa miscare-cateodata folosindu-se sisteme de stabilizare si culori sau contraste care pot fi evidentiate in timpul editarii, pentru a se oferi o senzatie mai apropiata de cea a unui film.

Scurt-metraj

Un stil din ce in ce mai popular printre filmarile de nunta, scurtmetrajul este o varianta editata a filmarii de nunta si care dureaza intre 15 si 50 de minute doar. Stilul de filmare pentru nunta  poate fi similar celui jurnalistic sau cinematografic, cu toate ca acest format tinde sa se integreze mai bine in stilul cinematografic  de vreme ce de obicei  nu este timp pentru includerea ceremoniei integrale sau a discursurilor tinute in intregime, asa cum ar fi cazul in stilul de filmare jurnalistic.

Traditional

Antiteza formatului de filmare nunta de tip scurtmetraj, stilul traditional este un gen mai „old style” de capturare pe video a evenimentului nuntii in genul celui care ar fi rezultat daca ai fi rugat un prieten  sa iti filmeze nunta. Filmat de la inceput si pana la sfarsit  si cu editari foarte putine, daca nu chiar deloc, filmarea de nunta de tip traditional  dureaza de obicei in jur de 2-3 ore.

Aceste tipuri de filmari incep sa devina din ce in ce mai putin populare si doar putini tehnicieni in ale filmatului  mai ofera aceste servicii in ziuaz de azi, insa acest serviciu se poate oferi daca iti doresti neaparat acest lucru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *