toamna contrastelortoamna contrastelor

In fiecare toamna se intampla tot felul de schimbari, mai ceva ca la anul nou. Fiecare zi de toamna este deosebita, speciala si se merita a fi sarbatorita din plin de fiecare data cand ai ocazia. Pe langa faptul ca este un anotimp minunat si nici cald, nici rece, este o perioada in care te poti bucura din plin de atatea minunatii, atatea peisaje fantastice de toamna si de roadele bogate ale acesteia, incat poate ca in cele din urma vei considera toamna drept un anotimp al schimbarii si drept anotimpul tau preferat.

Si chiar si atunci cand ploua afara te poti bucura de zilele frumoase de toamna. De exemplu, alaltaiaeri a plouat, insa asta nu m-a impiedicat sa fac cate ceva frumos pentru mine. Si chiar daca va ploua si azi, desi nu pare cazul, eu voi incerca sa ma bucur cat se poate de mult de zilele extraordinare de toamna.

Zilele ploioase sunt foarte rar o adevarata placere, poate doar atunci cand suntem in weekend, ploua afara si noi putem sa ne culcusim mai mult si sa dormim in paturile noastre calde, stiind ca nu trebuie sa mergem la munca. Zilele ploioase determina oamenii sa stea aiurea facand nimic interesant si placut si creandu-le o adevarata stare depresiva.

Suntem de obicei depresivi atunci cand o vreme aiurea ne ruineaza planurile cu adevarat, mai ales atunci cand ne doream sa iesim pe afara. Oricum, putem totusi sa ne adunam si sa privim situatia dintr-o perspectiva pozitiva. Vremea rea ne poate da o adevarata stare de incarcare a bateriilor, de relaxare si de incetinire a tuturor lucrurilor pentru o vreme.

Eu, cel putin, am o gramada de lucruri puse pe hold si zilele acestea sunt atat de potrivite pentru a face aceste lucruri sa se intample. Evident, sunt lucruri specifice pentru fiecare dintre noi in parte si fiecare dintre noi are cate ceva ce doreste sa faca si nu a facut pana acum.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *