filme adolescentifilme adolescenti

Ti-ar placea sa vizionezi niste filme interesante si distractive? Daca iti doresti un asemenea lucru insa nu stii ce sa alegi din varietatea de filme noi care apar in fiecare an, sunt foarte bucuros sa te ajut in aceasta decizie a ta. Indiferent de cat de mare ca varsta este un om, ar trebui sa vizioneze unul dintre aceste filme cel putin o data in viata. Prin urmarirea lor poti obtine o placere mai mare decat daca ti-ai petrece timpul altfel si te vei si distra cu siguranta.

„Clueless”

Daca esti un mare fan al lui Paul Rudd, acest film este foarte potrivit pentru tine. Aici il poti vedea in anii sai din tinerete. Multa lume il considera foarte adorabil in acest film. Personajul principal al acestui film este o fata numita Cher.

Baietii si moda sunt sinhurele prioritati ale acesteia. Personajul interpretat de Paul Rudd este in film fratele vitreg al fetei. La inceputul filmului putem vedea din Cher o fata materialista si insetata de nou si de superfciial, insa in cele din urma aceasta realizeaza faptul ca in viata exista alte lucruri mai valoroase decat ceea ce crezuse initial.

„Never Been Kissed”

Sunt sigur ca exista mai multi oameni care si-ar dori sa se intoarca in perioada liceului, dupa ce au absolvit, cel putin pentru o singura zi. Daca si tie iti este dor de anii de liceu, acest film iti va da oportunitatea cea mai buna de a-ti aminti acele momente de neuitat inca o data.

Inca o data, vei vedea pe una dintre cele mai indragite actrite Drew Barrymore, care joaca in acest film rolul unei jurnaliste. Primind o sarcina speciala, aceasta revine la orele din timpul liceului. Se intampla ca in timpul povestii, aceasta sa se indragosteasca. Asta da o nota romantica filmului. Acesta chiar merita a fi vizionat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *