eliminare pilozitate

Toata lumea stie ca firele de par care apar in anumite zone pot sa fie foarte putin convenabile si mai ales inestetice, cel putin cand vine vorba despre femei. Acestea nu se simt la fel de bine cu ele insele sau in preajma altor oameni daca nu sunt epilate si nu au pielea complet fina, mai ales cand vine vorba despre zonele expuse ale pielii.

Exista mai multe solutii pentru indepartarea parului nedorit printre care si electroliza, laserul si bigurile. Fiecare dintre aceste metode dispune de avantajele si dezavantajele sale, dar mai ales promite o anumita eficacitate si rezultate mai mult sau mai putin indelungate.

Electroliza

Prin intermediul electrolizei, anumite ace sunt folosite pentru a livra o anumita cantitate de energie eletrica in folicula de par, astfel asigurand o indepartare a prului permanenta.

  • Avantaje: Principalul avantaj al electrolizei este acela ca asigura rezultate permanente. Oricum, aceasta procedura ar trebui sa fie efectuata de catre un specialist. Pensetele electrice nu sunt la fel ca ceea ce se intampla in cazul electrolizei si nu ar trebui sa se astepe ca acestea sa produca aceleasi rezultate la nivelul parului de pe corp. Procedura este de asemenea mult mai putin scumpa decar indepartarea parului cu laserul si de obicei necesita mai putine vizite si sesiuni.
  • Dezavantaje: Din pacate, in timul electrolizei, firele de par sunt indepartate pe rand ceea ce rezulta intr-un proces mult mai lent decat in cazul indepartarii parului cu laserul.

Laserul

Laserele folosesc lumina pulsanta pentru a distruge firele de par de la radacina. Laserul este destinat a deteriora pigmentul celular, de aceea laserele nu sunt foarte eficiente pentru indepartarea unui par de nuanta deschisa. De asemenea, nu este potrivita aceasta procedura nici pentru cei care au un ton al pielii prea inchis ceea ce poate face imposibil laserului sa descopere firele de par de la suprafata epidermei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *