lipici relatielipici relatie

Daca simti ca relatia ta nu prea mai face progrese si daca este vorba mai ales de casatoria ta, exista tot felul de consilieri maritali care iti pot fi foarte de ajutor mai ales atunci cand trebuie sa faci fata certurilor si neintelegerilor din cuplu, fie ca sunteti singuri, fie ca mai exista si copii implicati in asta. Insa, nu trebuie neaparat sa fii casatorit ca sa vizitezi un asemenea terapeut. Poti vedea o asemenea persoana daca te afli intro relatie serioasa, de mai mult ani si pate chiar la distanta.

Poti vizita un terapeut impreuna cu partenerul tau oricand in perioada acestui proces si cu cat mai devreme il vei vizita , cu atat mai bine va va fi. Consilierii maritali va pot ajuta sa definitivati aspectele relatiei voastre-cele care merg bine si aspectele care va cauzeaza probleme in cadrul relatiei. Consiliatul poate ajuta de asemenea cuplurile sa isi clarifice daca au sau nu nevoie sa mai lucreze la relatia in care se afla.

Inselatul partenerului sau al sotului poate crea imediat probleme in relatia avuta si poate da urmare la o gramada de alte circumstante. Poate face ca relatia sa se termine subit si de asemenea si orice urma de incredere pe care o mai aveati in partener. Daca exista o anumita perioada cand ar trebui sa mergeti la consilierul marital, dupa ce unul sau ambii partaneri inseala ar fi momentul ideal pentru a face acest lucru. Infidelitatea indica deseori ca relatia deja avea probleme. Tocmai pentru a vindeca infidelitatea, acest probleme trebuie sa fie discutate inainte.

Persoana care a fost inselata se va simti cel mai ranita, tradata si dezgustata de patenerul acesteia. Dar mai ales si mai presus de toate nu va mai putea avea incredere in aceasta. Este important sa permiti acestor sentimente sa fie dezlantuite, rostite si discutate, fie ca este vorba despre biroul terapeutului sau despre locuinta comuna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *