legatura stransa familielegatura stransa familie

Intr-o societate in care nimeni nu mai pune pret pe familie, pe bunici si pe grija pe care ar trebui sa o poarte unul celuilalt, se intampla tot mai des sa ne indepartam de familii si sa ne racim de ele, in cele din urma ajungand doar niste pasari solitare asemanatoare cucilor care pleaca din cuib inca din frageda pruncie si se instraineaza de familia lor.

Daca nu vrei sa ajungi intr-o situatie in care sa nu mai stii ce se intampla sau ce s-a intampla cu bunicii tai de la tara, sau sa ajungi intr-un punct in care sa nu mai stii care iti sunt verisorii si pe unde mai locuiesc acestia, ar face bine sa iti constuiesti niste legaturi mai bune cu acestia inca de pe acum, cand sunteti relativ impreuna sau cand ceea ce exista intre voi inca este bine.

Cateodata se pare ca pana si tu ajungi sa crezi ca relatia dintre tine si frati sau rude ar putea fi un pic mai buna si mai apropiata. Iti doresti sa te afli mai aproape de ei, desi nu poti. Cu siguranta, esti o persoana norocoasa daca inca iti poti impartasi toate gandurile, ideile si problemele cu acestia, pentru ca se afla langa tine.

Insa, daca nu poti face acest lucru cu usurinta, nu te supara. Exista diferite modalitati prin care sa iti apropii din nou familia ca sa fiti din nou ceea ce ati fost mai la icneput. Ceea ce iti trebuie cu adevarat este dorinta, vointa si rabdarea. Ar trebui sa incerci tot ce se poate pentru a te apropia din nou de familie si de frati. Ia in considerare cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti reinnozi legaturi de sange cu cei apropiati.

In zilele noastre, evolutia tehnologiei ne ofera foarte multe posibilitati prin care putem sa pastram legatura cu cineva, chiar si daca acest cineva se afla la o foarte mare distanta de tine: telefonul, internetul, smarthone-ul si tableta, sau diferitele aplicatii de pe aceste dispozitive care iti permit sa comunici cu oamenii prin intermediul unei retele de internet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *