rochii mireasa plus sizerochii mireasa plus size

A cauta si a cumpara o rochie de nunta pentru evenimntul cel mare care se apropie cu pasi repezi poae fi o adevarata provocare pentru viitoarea mireasa si pentru tate prezentele feminine din viata acesteia, insa atunci cand este vorba despre o rochie de nunta plus size pentru o mireasa cu cateva kilograme in plus, atunci acest lucru poate consta intr-o adevarata aventura.

Daca si tu esti una dintre viitoarele mirese plus size, atunci si pentru tine aceasta poate fi o misiune aproape imposibila. Oricum, asta nu inseamna ca nu vei gasi niciodata rochia de mireasa perfecta si cea mai frumoasa pentru nunta care va urma, in care sa te simti cat mai bine si sa arati fabulos in ziua cea mare. Uite cateva trucuri care te-ar putea ajuta in indeplinirea acestei sarcini, care de altfel ar trebui sa fie destul de placuta.

Cele mai multe magazine cu rochii de mireasa detin doar cate o mostra de rochie pentru fiecare tip si model de rochie pe care il detin. Daca cele mai multe dintre cliente sunt de marimi mici, atunci aceste magazine vor detine in medie numai marimi mici pentru fiecare dintre aceste modele detinute.

Ai putea avea probleme s ai putea intampina refuzuri atunci cand vei merge in asemenea magazine, astfel incat cel mai bine este sa suni inainte la acele magazine sa intrebi daca au marimi si mai mari.

In timp ce magazinele de nunta cu rochii de mireasa isi pot permite sa detina doar cateva nume mari de producatori de rochii de mireasa si doar cate o simpla mostra pentru fiecare dintre aceste modele, magazinele foate mari merg pe o total alta abordare.

Acestora din urma le place sa detina mai multe modele, fiecare dintre acestea venind in marimi diferite si pe care le poti proba direct acolo. Chiar daca nu planuiesti sa cumperi o rochie de mireasa direct de acoo, deseori poate fi cea mai buna solutie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *