Siluete tragice de femei care mai de care mai infricosatoare purtand rochii largi si bantuind o gramada de locatii din lume se intampla sa vedem sau sa ne fie relatate de cateva secole bune, iar farurile se numara printre locurile cele mai bantuite de obicei. Heceta Head se spune ca ar fi bantuit de fantoma unei mame a carei fetita a murit cazand de pe stanca pe care se afla. Aparitia a fost denumita „Doamna in gri”, de vreme ce a fost raportat ca se parea ca poarta o fusta lunga, gri, in timp ce plutea in jurul mansardei farului, mansarda ce a fost transformata intr-o casa de oaspeti.

Vizitatorii spun ca au vazut lumini licarind in momentul in care nimeni altcineva nu era in cadrul farului, usi care aparent se inchid singure, si obicete care dispar doar pentru a reaparea subit in alta camera. Un muncitor care a fost insarcinat cu reparatia unui geam in mansarda a avut parte de experienta vietii lui atunci cand a vazut-o pe „Doamna in gri” plutind prin jurul lui in momentul in care acesta lucra. Ceva obisnuit, acesta a luat-o la sanatoasa, intorcandu-se a doua zi si gasinf cioburile de la fereastra sparta stranse intr-o gramajoara ingrijita in mijlocul camerei.

Un caz si mai ciudat de atat implica un fotograf care cauta sa dea lovitura cu o fotografie fantomatica a ceea ce ar fi putut fi fantoma din Haceta Head. Situat in afara farului, acesta observat cum in timp ce poza farul, a vazut o silueta fantomatica urmarindu0l din interiorul farului. Crezand ca era doar imaginatia lui, mai tarziu avea sa descopere faptul ca in camera sa din far, pe pat era deschisa o  carte de oaspeti, la o pagina in care un alt vizitator consemna ca a avut parte de experiente neobisnuite in cadrul vizitei in far.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *