mobilier

Daca mobila veche nu pare sa mai multumeasca pe nimeni, atunci este timpul ca aceasta sa fie schimbata, pentru ca noile branduri de o calitate inalta ofera cele mai bune piese de mobilier la preturi accesibile. Magazinele online, magazinele specializate, precum si depozitele de mobila ofera piese de mobilier nefinisate, oferindu-ti posibilitatea sa iti alegi culoarea si modelul final.

Reamenajarea bucatariei si a dormitorului

Probabil ca multi dintre noi ne gandim deja cum sa ne reamenajam bucataria si dormitorul incat ne facem un calcul exact pentru viitorul mobilier, care vrem sa se asorteze cu personalitatea noastra si implicit cu stilul de amenajare si decorare al peretilor. Daca nu avem ce face intr-o zi de weekend, atunci este timpul sa rasfoim putin ziarul si sa ne uitam la televizor pentru a gasi acele reclame care ne directioneaza catre cele mai mari magazine si depozite de mobila.

mobilierOdata ce am gasit cateva magazine online specializate, precum www.mobiclas.com este indicat sa facem un apel telefonic pentru a vedea programul si pentru a adresa diverse intrebari in legatura cu piesele de mobilier. Ajunsi la magazin este bine sa optam pentru produsele din lemn masiv pentru a evita ca piesele de mobilier ieftine sa se strice sau sa se usuce cu timpul. Se pot cumpara mai multe tipuri de mobilier, inclusiv seturi din lemn masiv, precum mese cu scaune, mese de cafea, mobilier de dormitor, birouri, biblioteci, mobila pentru televizoare sau pentru stereo si dulapuri.

Trucuri pentru a cumpara mobila

Un truc ar fi sa incerci sa cumperi mobilier nefinisat din magazinele specializate sau online si sa il vopsesti singur pentru a economisi bani. Unele magazine si site-uri specializate in vanzarea de mobilier nefinisat se gasesc in fiecare oras din tara si ofera cele mai mici preturi.

Negocierea preturilor cu personalul vanzator poate fi o buna strategie pentru a economisi ceva bani, deoarece unele magazine ofera reduceri mici pentru clienti. O buna strategie poate fi sa spuneti ca ati vazut o mobila similara la un pret mai mic la un alt magazin si ati fi dispus sa cumparati de la concurenta. Atunci cand achizitionati mobilier online este bine sa urmariti si dezavantajele procesului pentru ca mobila nu se poate vedea, nu se poate testa, cu toate ca preturile sunt mult mai mici. Este important sa stiti sa includeti in pretul mobilierului si costurile de transport si sa comparati preturile cu alte produse similare de pe alte site-uri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *