diferit

Vine esti tu si ce anume te face mai special? Pentru unele persoane aceasta poate fi o buna sursa de anxietate sau de stres. Dar, a fi cineva special nu inseamna neaparat sa fii si exceptional sau sa fii mai bun decat altii in anumite sarcini sau responsabiliti.

A fi special inseamna a fi respectat. A fi iubit. Daca vrei sa te ridici din multine si sa fii recunoscut ca fiind o persoana speciala, atunci poti incepe sa inveti cum sa te dezvolti interior, sa ii dai persoanei tale ceea ce aceasta merita si anume, respect. Poti sa te ridici din multime si sa faci din tine o persoana memorabilia, o persoana speciala, care merita admiratia altora si implicit admiratia proprie.

Fii individual

Primul pas in definirea propriei personalitati este sa iti gasesti interiorul personal. Nimeni nu poate spune ca este special, pentru ca aceasta implica gasirea unei parti unice pe care nimeni nu o poate corela cu altele si a face ceva unic pentru a creste propriul potential. Indiferent de cum vrei sa o numesti, suflet, esenta, interior, trebuie sa te imbratisezi pe tine, sa te definesti si sa iti cresti propria personalitate. Stim ca trebuie multa munca, dar in cele  din urma vei reusi.

Ce inseamna pentru tine sa fii cineva? Cine esti de fapt tu? Si cum poti sa fii cea mai buna versiune a ta? Probabil sunt cele mai cautate intrebari cu care te confrunti in decizia de a avea o alta viata. Tine in minte urmatoarele lucruri esentiale pentru a-ti orienta minte catre necesitatea unui sine mai bun:

  • Cand te simti complet cu tine insuti?
  • Ce te face sa te simti confortabil?
  • Ce vad altii in munca sau in comportamentul tau?
  • Ce faci tu cel mai bine ca sa te definesti?
  • Incearca sa descrii un dezacord recent pe care l-ai avut cu cineva si modalitatea prin care ai actionat diferit.
  • Ce ai schimba la tine daca ai putea?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *