barfa

Reproducerea informatiilor despre unii sau despre altii sau vorbirea altor oameni pe la spate nu sunt vazute ca fiind servicii onorabile, fiind imprumutate de la alte persoane cunoscute, denumite barfitori. Cu toate acestea, stiinta a creat unele din cele mai bune modalitati de a spune aceste povesti si nu conteaza cat de mica este stirea auzita, ea este irezistibila, precum o felie de tort.

barfaPoate ii poti interzice limbii sa verse toxicitate despre cineva, dar cu siguranta nu poti sa iti opresti urechile sa savureze detalii despre altii. Barfa este ceva ce va fi ca o revigorare de fiecare data cand o auzi, mai putin in ceea ce priveste miscarea, dar va juca intotdeauna un rol cardinal in consolidarea unor mai bune relatii sociale.

Barfa se concentreaza pe introspectie

In timp ce intentia de a barfi poate fi cauzata de rautate si de o conversatie de la natura, brafa poate fi pur si simplu un mod cert de a afla informatii despre o persoana de la o alta persoana, in modalitatea in care ne va ajuta si pe noi. Ce ar trebui sa stii in acest caz? E simplu. Atunci cand barfa este despre alte persoane, de exemplu despre luarea unei decizii proaste a unei persoane, in mod inevitabil ne concentram sa evaluam propriei persoana in raport cu situatia prezentata. Cu siguranta, vom fi tentati sa reflectam la modul propriu de luare a deciziilor care sa ne ajute sa evaluam propriile puncte forte si slabe.

Barfa serveste ca avertisment

Barfa, a carei intentie unica este sa arunce vina si ochii asupra cuiva, este incontestabil de toxica din punct de vedere social, dar cel mai mare folos al sau este ca ne avertizeaza cu privire la anumite persoane dubioase care pot deveni periculoase pentru noi, barfa fiind un mod de a ne consola social. Aici, intentia barfitorului nu este rauvoitoare, ci este una pozitiva care rezulta din preocuparea pentru altii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *