conversatiiconversatii

Se spune ca numai oamenii curajosi pot accepta provocarea de a ramane intr-o relatie la distanta, pentru ca au mai mult spirit entuziastic, incat isi pot facilita cele mai reusite intalni, in care sa nu rateze nimic din ce ar putea fi de povestit, auzit sau vazut.

Si pentru ca tehnologia este o parte vitala din viata noastra, aceasta trebuie fructificata la maxim mai ales pentru cei pe care ii iubim, motiv pentru care si intalnirile on-line pot o idee perfecta pentru acele cupluri care fac mii de kilometri anual doar ca sa se cunoasca.

Elemente importante pentru o calitate video

Conexiunea este principalul element atunci cand optam pentru apelurile video de la distanta. Transmiterea informatiilor in timp real necesita o buna conectare la fibre optice de inalta calitate, pentru a putea fi transmise in timp real imaginile, cuvintele si getsurile. Daca realizarea unei conexiuni bune este imposibil de realizat atunci optinem o distorsionare a sunetelor si a imaginilor, si nu vom face altceva decat sa alteram conversatia.

Ambientul este un alt factor esential care este util in conversatiile video, pentru care o iluminare buna care sa vina din fata noastra este cel mai indicat. Daca dorim sa optinem o atmosfera mai romantica putem opta pentru acele becuri sau leduri in nuante de portocalii sau de rosu.

Intimitatea are si ea rolul ei in conversatiile video, pentru ca uneori simtim nevoia sa impartasim si ganduri mai ascunse, menite sa aduca un plus de savoare in relatie. Din acest motiv este bine sa optam pentru o conversatie intr-un loc defit de public, cat mai retras, precum un parc, camera noastra sau alte locatii care sa ne permita aceste facilitati.

Timpul este reliefat prin disponibilitatea fiecarui participant la conversatie, incat trebuie sa luam in calcul si diferenta de fus orar, pentru partenerii aflati pe alte continente. Este ideal sa ne stabilim un orar in care putem comunica unul cu celalalt, fara a fi intrerupti de alte activitati.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *