husa telefonhusa telefon
Tehnologia este intr-o continua evolutie motiv pentru care cele mai multe gadgeturi la aparitie au preturi foarte mari, dar care in timp se micsoreaza, aplicand principiul: vanzari cat mai multe, costuri cat mai reduse. Din acest motiv, se intampla ca acum sa cumperi un produs cu un pret foarte mare, pentru ca ti-a placut acel produs si peste un an aceasta sa aiba o valoare injumatatira.

Fidelizarea clientilor

Mergand pe acest principiu marii producatori de telefonie mobila tind sa reduca preturile echipamentelor mobile, pentru ca mentinerea acestora la o valoare mai mare nu face altceva decat constate ca numarul acestora stagneaza, lucru care contribuie si la reducerea profitului scietatii respective.

Pentru ca majoritatea producatorilor si distribuitorilor de produse si echipamente tehnologice tin la fidelizarea clientilor, gasesc cele mai bune solutii pentru a-i compensa pe acestia, astfel incat  pentru telefoanelor lor, acestia pot gasi cele mai bune huse telefoane online cu care isi pot proteja dispozitivele, pentru o mai lunga durata de viata a acestora. Uneori poti gasi online si diverse oferte, astfel incat iti poti cumpara doua huse pentru modelul tau de telefon la pret redus, incat este mai convenabil sa ai la schimb o husa, in cazul in care se degradeaza cealalta.

Stim cu totii ca husele nu sunt nici ele rezistente o viata intreaga, dar asta nu inseamna ca ele nu protejeaza telefonul si ca nu ii asigura o durata de viata mai mare. Poti opta oricand pentru acele huse din silicon, din plastic, sau din materiale rezistente, pentru a-ti proteja telefonul de un eventual soc sau cazatura.

De ce sunt bune husele de telefoane?

Husele de telefoane sunt bune pentru ca iti ofera mai multa siguranta telefonului tau si pentru ca il protejeaza de diferitele particule de praf, pentru ca acesta sa poate functiona in parametri normali. Un alt avantaj este ca atunci cand pui o husa pe telefonul tau si este de tipul flip, iti protejeaza si ecranul, pentru a evita ca acesta sa fie zgariat sau sa intre in contact cu apa.

Stim cu totii ca atunci cand intra apa intr-un dispozitiv, acesta nu mai functioneaza corect si este necesar sa ducem telefonul la service. Pentru a impiedica acest lucru, cel mai bine este sa il protejam de apa, de soare sau de temperaturi scazute prin aplicarea unei folii de protectie, insotita si de o husa protectoare. Alegerea unei huse pentru telefon se face in functie de mai multe criterii, incepand de la design, accesibilitate si pana la pretul acesteia, conferind o personalitate unica propriului nostru telefon.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *