machiaj toamna 2014machiaj toamna 2014

Toamna este deja aici. Toata lumea se bucura de sosirea ei si posteaza pe diversele conturi de socializare statusuri si piese care mai de care mai potrivite starii si sezonului in sine. La fel ca si in cazul hainelor, noile colectii de piese vestimentare create de marii designeri si  prezentarile de moda ce premerg deja sezonul de primavara-vara al anului 2015, si tendintele de machiaj s-au schimbat, au capatat o noua forma, nuanta, valoare si specific.

Potrivite pentru toate formele de fata si nuantelor de ten ale posesoarelor, produsele de machiaj care sunt in voga sau care au revenit in aceasta toamna sunt dintre cele mai potrivite si scot in evidenta trasaturile frumoase ale femeilor ce le adopta.

Ca in orice an de altfel, machiajul ochilor in special este conturat cu nuante pamantii, ruginii, ce imita coroana intens colorata a arborilor cu frunze in vant, dar sunt folosite si nuante puternice si inspirate din natura, ca maro, galbui, verde si albastru.

Genele se pastreaza naturale, pudrate usor cu atingeri de mascara neagra sau maro, si cu putin tus la coltul ochilor ce da impresia de atmosfera anilor ’60. Fie ca vei adopta un look mai natural, axandu-te mai tare pe machiajul natural al ochilor si al sprancenelor, fie ca iti vei contura mai tare pometii, linia nasului si buzele, rezultatul final va fi unul de exceptie iar prezenta ta intr-un loc va fi plina de magie, de farmec si de mister, asemenea unei zile de toamna lenese, dar si calde.

Machiajul buzelor se va axa mai mult pe doua tipuri de nuante, naturale: putin balsam sau luciu de buze si puternice: nuante de burgund inchis sau de rosu aprins. Oricum, conturul precis si finut nu ar trebui sa lipseasca, in special daca alegi sa iti maresti vizibil buzele. De asemenea, nuantele ca de blush gen roz si peach(piersica) sunt la mare cautare si confera un aer cuminte si de lolita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *