job-fericire

Ce te face fericit? Fiecare om din lume raspunde diferit la aceasta intrebare, insa cati dintre noi ar putea spune ca job-ul este acela care ne aduce zambetul pe faza? Bineinteles, exista zile bune si satisfactia ca ai facut ceva cum trebuie, dar cu toate acestea nu foarte multi oameni spun ca abia asteapta sa ajunga la munca a doua zi. Daca acesta e si cazul tau, imi pare rau pentru tine. Probabil ca te afli in domeniul gresit. Insa, exista unele locuri de munca care te pot face fericit si, cu toate ca ai fi de parere ca un salariu foarte mare este lucrul care te poate face fericit, situatia nu e chiar asa. Banii pot cumpara o multime de lucruri, insa nu pot cumpara satisfactie la locul de munca.

Iata care sunt job-urile care iti pot aduce satisfactie si fericire in viata, si cu ajutorul carora poti spune cu sinceritate ca iti iubesti locul de munca.

Job-uri care cresc nivelul de fericire

Inginer- din toate job-urile de pe pamant, inginerii sunt cei mai fericit. De ce se intampla acest lucru? Exista mai multe motive bune pentru care inginerii isi iubesc locul de munca. Din moment ce e job-ul ce ofera cel mai mare nivel de fericire din lune, inginerii se pot bucura de provocarea de a veni cu noi solutii care sa rezolve probleme dificile. Industria lor variza- de la proiecte pe masini de lux pana la construirea de stadioane- insa, asemanator cu oamenii de stiinta, inginerii pot sa isi experimenteze toate ideile care le au in minte.

Hairdresser- e foarte distractiv sa ai o coafeza buna: conversatia e buna, mediul este unul prietenos, iar pe aceasta cale poti sa iti lasi toate problemele la usa. Motivul pentru care se intampla acest lucru se datoreaza faptului ca cei care lucreaza in acest domeniu sunt foarte fericiti, iar acest lucru se vede cu usurinta. Asadar, hairdresser-ii reusesc sa construiasca relatii de prietenie cu clientii lor, si castiga si bani de pe urma acestui lucru, reusind sa se bucure de pe urma muncii lor.

Profesor- Gandeste-te la cat de rau erai ca si copil. Este un miracol faptul ca profesorul tau a reusit sa se descurce cu 20 astfel de copii. Nu numai ca profesorii isi tolereaza elevii, insa acestia iubesc sa lucreze cu ei. In ciuda faptului ca nu e cel mai bine platit job din lume, meseria de profesor inseamna o crestere a nivelului de fericire pentru cel care o practica.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *