Minele ParisuluiMinele Parisului

Oamenii pleaca in vacanta pentru a se distra, relaxa, culturaliza. Iata, insa, ca sunt si obiective turistice interzise turistilor, in unele dintre ele existand chiar si riscul sa dispari fara urma.

In Paris, poti vizita nenumarate obiective turistice, inclusiv faimoasele Catacombe, unde orice turist poate sa mearga, daca doreste sa vada camerele in care se afla ramasitele a sase milioane de oameni. Insa acesta nu este singurul secret subteran al Parisului: minele acestuia sunt interzise complet publicului larg. Exploratorii urbani au tot incercat sa descopere ce se afla sub strazile orasului de ani de zile, insa minele sunt atat de bine pazite, incat foarte putini au reusit. A fost amenajata si tehnologie de ultima ora pentru a preveni autoritatile, daca cineva incearca sa intre fara permisiune. In septembrie 2004, politia franceza a descoperit un cinematograf aici care functiona folosind electricitatea orasului de deasupra; mass media a aflat, inca cand politia s-a intors a doua zi, nu mai era nicio urma a acestuia.

In Valea San Luis, Colorado, SUA, au fost semnalizate atat de multe posibile nave extraterestre, incat un turn a fost ridicat pentru a supraveghea zona non-stop. Obiecte luminoase, de forma unor discuri, apar pe cer si au fost observate de mai multi martori, care au oferit si dovezi video sau fotografice, multe dintre acestea fiind disponibile si online.

Marea Diavolului, denumita si Triunghiul dragonului este o zona misterioasa din oceanul Pacific, incare au avut loc multe lucruri stranii si disparitii, similare cu cele din zona Triunghiului Bermudelor. Incidentele misterioase includ vedenii, anormalitati magnetice, avione intrand in picaj si altele. Multi cercetatori au incercat sa-si prezinte teoria asupra acestor intamplari, sugerand ca activitatea vulcanica s-ar putea sa fie atat de mare, inca duce la aparitia fenomenului de confuzie magnetica, una destul de mare incat ar putea sa doboare un avion. Aici au disparut vase precum Kaiyo Maru no.5 si zborul 370 al Malaysia Airlines.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *