Te-ai obisnuit cu partenerul tau si incepe sa devina monotonia? In viata intima incercati mereu aceleasi lucruri si aveti nevoie de altceva care sa va diversifice viata sexuala si sa dati culoare acesteia? In functie de preferintele si apetiturile fiecaruia orice cuplu are locurile sale in care prefera sa faca sex. Romantismul este asociat de cele mai multe ori cu erotismul. Astfel, pentru a nu interveni monotonia, trebuie sa incercati alte pozitii sau alte locuri ca sa te excite atat pe tine cat si pe partenerul tau.

Daca tu si partenerul tau sunteti niste persoane dezinhibate si deschise mereu noilor provocari, este timpul sa incercati alte locuri dar si alte pozitii care sa va deschida apetitul sexual.

In dus sau in cada.Si barbatii si femeile prefera sa faca sex in dus. Toate cuplurile adora sa faca sex in baie. Daca vei amenaja baia cu spuma si cateva lumanari vei crea un cadru romantic si atmosfera necesara pentru o noapte fierbinte.

Poti incerca sa fii romantic intr-o noapte si sa faci dragoste sub cerul liber, langa un foc de tabara. Este suficient sa ai o sticla de vin si o patura pufoasa pentru a crea o atmosfera placuta.

Dupa ce luati o cina romantica si spiritele sunt incinse poti incerca sexul in baia restaurantului. II poti spune ca il vrei atunci si ca nu mai poti astepta pana acasa. Trebuie sa ai grija la musafirii nepoftiti!

O calatorie cu trenul, in timpul noptii se poate transforma intr-o adevarata aventura erotica. Poti incerca sa faci sex in tren, in toiul noptii. Insa trebuie sa fii atenta la orice miscare de pe coridor.

Dupa ce mergeti la un gratar sau picnic, puteti incerca sexul in padure.

Liftul poate fi din nou un loc in care sa va infierbantati. Blocati liftul, si iubiti-va in voie. Trebuie doar sa nu uitati sa va blocati in lift (doar pentru o perioada de timp) si sa va asigurati ca niciun vecin nu va avea acces in „cuibusorul” vostru de nebunii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *