secrete femei

Ce nu stiu barbatii despre femei?

Zona de prietenie este un comportament care poate cauza o multime de confuzie intre oameni care nu se pot intelege intre ei, si implicit atunci cand se regasesc si se intalnesc cu persoane mai atractive. Doar pentru ca o fata il gaseste pe un tip interesant si atractiv, asta nu inseamna ca vrea o relatie cu el. Totul pentru barbati se reduce la chimie sexuala. O multime de fete au prieteni barbati, care sunt intr-adevar frumosi, dar nu cred ca vor avea vreo relatie intima cu aceata. Daca nu exista chimie sexuala intre un barbat si o femeie, ea se poate complace intr-o zona de prietenie.

Femeile sunt rautacioase.

Barabtii au un factor de concurenta si implicit au tendinta de a-si rezolva aceste relatii in mod direct, dar cu toate acestea, factorul comun nu va face tot ceea ce se rezuma la secretul unei prietenii. Fetele nu isi arata nemultumirea fata de alte actiuni ale barbatilor si simplul fapt ca isi aleg o metoda sa umbreasca acest lucru, cauzeaza durere pentru o multime de oameni din jur. Fetele actioneaza dintr-o alta perspectiva decat barbatii, care isi prezinta intotdeauna superioritatea de fata cu toata lumea. Uneori fetele sunt chiar mai rele decat barbatii.

Adevarul despre intimitate

Exista multiple modalitati de a trata subiectul sex. Unii vor sa fie cu parteneri nepoliticosi, in timp ce altele au nevoie de mai multa sensibilitate, totul in functie de preferintele acestora. Se pare ca avem nevoie de sex la fel de mult cum au nevoie si barbatii, dar acest lucru nu este suficient pentru o femeie sa cada in plasa unui barbat. Nu ne putem citi reciproc gandurile si nici nu putem fi sinceri cu privire la ceea ce se vrea cu adevarat atunci cand vine vorba de intimitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *